Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου δεν είναι αυτό που νομίζεις

28 Φεβ. 2021 - 14:15 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου δεν είναι αυτό που νομίζεις

Εννέα στους δέκα τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες επιθυμούν στο φινάλε της σειράς να δουν τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου.

Το πολυβασανισμένο τηλεοπτικό ζευγάρι, που έχει περάσει ένα σωρό τραγωδίες και βάσανα στο Διαφάνι βαδίζει σταθερά προς ένα καρμικό τέλος.

Η σειρά αυτό το διάστημα κινείται γύρω από τη δίκη του βασανιστή της Ελένης, του Μάνου Βόσκαρη, ενώ και οι αδελφές της - Ασημίνα και Δρόσω - έχουν πολύ δρόμο ακόμα για τη συμφιλίωση. Και ενώ όλα φαίνονται πολύ ρευστά, κυκλοφόρησαν εικόνες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου, ρόλους που ερμηνεύουν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Κατά μία έννοια το τηλεοπτικό κοινό δικαιώνεται. Στις εικόνες βλέπουμε τον «τέλειο» γάμο. Η Ελένη σε νυφικό της Ουρανίας και όλο το Διαφάνι δίνει το παρών φορώντας «τα καλά» του σε ένα γραφικό ξωκκλήσι που θα σφραγίσει έναν δυνατό έρωτα που δεν κατάφεραν να λυγίσουν οι δυσκολίες. Παράλληλα οι Σεβαστοί έχουν μάθει την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης από τον Αλέξη, ενώ και η Δρόσω με την Ασημίνα έχουν «θάψει το τσεκούρι του πολέμου».

Στους καλεσμένους στις «Άγριες Μέλισσες» βλέπουμε και την Μαντάμ Κούλα, από την πλευρά της Δρόσως, ενώ το γλέντι θα είναι παρόμοιο και καλύτερο από το γλέντι για τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη. Πρωτοστατεί ο Παπά Γρηγόρης και το ζευγάρι πραγματικά ζει το όνειρο.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Χωρίς να αποκλείεται ότι οι σεναριογράφοι των «Άγριων Μελισσών» θα παντρέψουν τελικά της Ελένη με τον Λάμπρο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ακόμα. Οι εικόνες προέρχονται από ένα όνειρο που βλέπει κάποιος χαρακτήρας στις «Άγριες Μέλισσες» όπως αναφέρει το YouFly. Έναν τέτοιο γάμο ονειρεύεται ο Λάμπρος, αλλά και η Ελένη που πρώτα όμως πρέπει να βάλει φυλακή τον διαβολικό Βόσκαρη. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά δεν πρόκειται για τον αληθινό γάμο των χαρακτήρων, ο οποίος θα έφερνε τρομερή χαρά στις αδελφές Σταμίρη και ειρηνική συνύπαρξη στο Διαφάνι. 

 

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 1/3

Η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του νεαρού Ευτύχη.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες».