Επικαιρότητα:

Oprah Winfrey:To αστρονομικό ποσό που πήρε για την συνέντευξη του Harry και της Meghan

08 Μαρ. 2021 - 10:23 | Media
Oprah Winfrey:To αστρονομικό ποσό που πήρε για την συνέντευξη του Harry και της Meghan

Πόσα εκατομμύρια κόστισε στο CBS η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Harry με την Meghan Markle;
 
Όπως έγινε γνωστό από την Wall Street Journal, το CBS πλήρωσε την Harpo Productions, την εταιρεία της Oprah Winfrey, κάπου μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραχώρηση της συνέντευξης.

Oι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως η συνέντευξη στην Oprah 8/3/2021Και ενώ σίγουρα το ποσό είναι αστρονομικό και πολλοί αναρωτιούνται πόσα χρήματα θα πάρουν οι Sussexes! Εκπρόσωπός τους τόνισε πως για αυτή την συνέντευξη δεν πρόκειται να πληρωθούν.

Μάλιστα, το κανάλι χρεώνει 325.000$ για κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφημίσεων κατά τη διάρκεια της δίωρης μετάδοσης, οι οποίες θα ξεκινήσουν στο τέλος των πρώτων 60 λεπτών της, ενώ να τονίσουμε πως η Harpo Productions διατήρησε επίσης τα πνευματικά δικαιώματα προβολής της συνέντευξης σε διεθνείς αγορές.

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη πολύκροτη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.
Μεταξύ αυτών, οι αυτοκτονικές τάσεις της Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αποκάλυψαν επίσης ότι η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο τους, Άρτσι, γιατί ανησυχούσε για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, κατηγορώντας τους ανοιχτά για ρατσισμό.

Ακόμη, η Μέγκαν Μαρκλ αντέκρουσε τις φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον έκλαψε εξαιτίας της, λέγοντας πως η τελευταία ήταν αυτή που έκανε την ίδια να κλάψει λίγο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Αποκαλυπτικός ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι στις δηλώσεις του. Όπως είπε, πριν αποχωρήσουν από το παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με τη βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα Κάρολο. Μετά ο πατέρας του σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του, λέγοντάς του να του γράψει ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένειά μου», είπε ο Χάρι, αποφασίζοντας έτσι την οριστική αποχώρηση από το παλάτι.

Ακόμη, ο Χάρι βλέποντας την πίεση και τη σκληρή κριτική που δεχόταν η σύζυγός του από τα ΜΜΕ, ανέφερε πως έβλεπε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, κάνοντας αναφορά στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

Το βίντεο από το βράδυ που η Meghan Markle σκέφτηκε να αυτοκτονήσει