Survivor: Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών και των δύο ομάδων. Ανατροπή με νίκη των Μπλε

22 Μαρ. 2021 - 07:33 | Media
Survivor: Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών και των δύο ομάδων. Ανατροπή με νίκη των Μπλε

Μεγάλη ήταν η ένταση που επικράτησε για ακόμη μια φορά στο Survivor, όπως αποδείχθηκε και από όσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής (21/03). Στον στίβο μάχης εκτυλίχθηκε ένα ντέρμπι, με τους Μπλε να επικρατούν τελικά με 10-9, κάνοντας και την ανατροπή, αφού ήταν πίσω και με την πλάτη στον τοίχο, στο 6-8.

Το αγώνισμα απαιτούσε συνεργασία, καθώς τρεις παίκτες από κάθε ομάδα έπρεπε να μεταφέρουν έναν μεγάλο κύβο στο τέλος της διαδρομής. Οι παίκτες για να πάρουν τη νίκη έπρεπε να ρίξουν επιτυχώς δύο κρίκους σε ένα καλάθι, το καπάκι του οποίου χρειαζόταν να ανυψωθεί με έναν ιμάντα, με τους Κόκκινους να χάνουν τελικά… στη νήμα το σημαντικό προβάδισμα που είχαν πάρει.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έγιναν στη… σκιά της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά, με την Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, ζητώντας του να μην την κοιτάζει, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αρνητικό πόλο της ομάδας».

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε και στο «στόχαστρο» του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος περιγράφοντας στον Γιώργο Λιανό την κατάσταση, είπε: «Σέβομαι τις απόψεις του Τριαντάφυλλου, ας σεβαστεί και τις δικές μου απόψεις. Δεν θέλω να έχουμε καμία επικοινωνία. Θέλω να έχει την υγεία του, τη σωματική και την ψυχική, απλά δεν θέλω να έχουμε καμία επικοινωνία.

Ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του σχολίασε: «Αν λες την αλήθεια του Γιώργου, αυτά λέει. Καληνύχτα, καλημέρα. Τυπικά. Γιωργάρα, κι εσύ να είσαι καλά, με υγεία και όλα καλά».

Ο Ασημακόπουλος συνέχισε, λέγοντας: «Δεν ξέρω, έχει πάθει ψύχωση μαζί μου; Δεν θα αφήσω να τη χαλάσει κανένας Τριαντάφυλλος». Εκεί ο τραγουδιστής φάνηκε από τους μορφασμούς του πως πειράχτηκε.

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, ο Γιώργος Ασημακόποuλος τη χαρακτήρισε ένα «πολύ κακό σενάριο».

Τα λεγόμενα του Κοψιδά κατά την αποχώρησή του από το Survivor, δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν και τους Μπλε. Ο Αλέξης Παππάς εκτόξευσε… πυρά για τη στάση του ίδιου, λέγοντας: «Ηγέτη τον αποκαλούσαν οι Κόκκινοι και κάποιοι από τους Μπλε, αλλά αυτός μας έβρισε όλους εν μέρει και άφησε υπονοούμενα ανοιχτά ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα σάπιο και υποβαθμισμένο πρόγραμμα και ότι η νοημοσύνη του είναι κάτω από του μέσου όρου.

Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο για τα λάθη του που δεν τα καταλάβαινε και για όλη την ταλαιπωρία που τον έβλεπε. Είχα δίκιο που κατέκρινα και τον “Κόρο” για την στάση του στον Τριαντάφυλλο. Ο Κοψιδάς μας είπε βλάκες και μπάζα και τον κόσμο ηλίθιο. Όταν ήταν υποψήφιος την πρώτη φορά και παρέμεινε, ο κόσμος δεν ήθελε ίντριγκα;».