Επικαιρότητα:

Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του: Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

23 Μαρ. 2021 - 09:59 | Media
Γιώργος Πατούλης για την κρίση στον γάμο του: Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Γύρω στους τρεις μήνες φαίνεται πως κρατάει η κρίση στον γάμο του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε χθες πως ο Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους και πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Έντονη κρίση φαίνεται πως ταλανίζει τον γάμο του άλλοτε πολύ ερωτευμένου ζευγαριού, Γιώργου Πατούλη και Μαρίνας Πατούλη. 

Τα χαμόγελα και οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού ανήκουν στο παρελθόν;

Η φιλόλογος αποκάλυψε χθες μέσω του «Ευτυχείτε» πως ο σύζυγός της έχει φύγει από το σπίτι τους εδώ και δύο μήνες, πως δε γνωρίζει καν πού μένει και πως δεν υπάρχει καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους. 

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη δική της εκπομπή, «Happy Day» αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του στην τηλεόραση.

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. ‘’Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας’’, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία», είπε on air η παρουσιάστρια.

Μαρίνα Πατούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας
Να θυμίσουμε πως με την έκταση που πήρε το θέμα, δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Μαρίνα Πατούλη που σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο το περασμένο σαββατοκύριακο. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά επέστρεψε σπίτι της προκειμένου, όπως είπε, να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της.