Άγριες Μέλισσες: Η συνταρακτική κατάθεση της Σοφούλας στη δίκη του Βόσκαρη

30 Μαρ. 2021 - 09:47 | Media
Άγριες Μέλισσες: Η συνταρακτική κατάθεση της Σοφούλας στη δίκη του Βόσκαρη

Η κατάθεση της Σοφούλας στη δίκη αλλάζει τα δεδομένα υπέρ της Ελένης, όμως η χαρά της δεν θα διαρκέσει για πολύ, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών
 
Σε κακά χάλια θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου η Σοφούλα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την κόρη του Τόλια διέσωσε την τελευταία στιγμή ο Άγγελος, ο οποίος περιποιήθηκε τα τραύματά της και προσπάθησε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Όμως εκείνη, αμετάπειστη από τα παρακάλια, είναι αποφασισμένη να καταθέσει εναντίον του συζύγου της, δείχνοντας σε όλους τα τραύματά της, προσθέτοντας το δικό της λιθαράκι στην τελική καταδίκη του.

Την ίδια ώρα στο σπίτι των Σεβαστών, ο Δούκας, η Μυρσίνη και η Ανέτ έχουν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Νικηφόρος εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στο κατώφλι μαζί με τον Σέργιο, ο οποίος πέφτει στην αγκαλιά της γιαγιάς του.

Όμως η χαρά θα διαρκέσει ελάχιστα λεπτά. Η ανακοίνωση του Νικηφόρου ότι η Ασημίνα δεν θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι φέρνει παγωμάρα και η Μυρσίνη δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για την μοίρα του μικρού.

Πιο εκρηκτική θα είναι η αντίδραση της Ελένης όταν ο Κωνσταντής φέρνει να νέα του επικείμενου διαζυγίου του αδελφού του στη Δρόσω. Η Ελένη αντιλαμβάνεται αμέσως ότι οι δύο αδελφές της κινδυνεύουν να χάσουν και οι δύο τον Σέργιο και γίνεται έξαλλη με τους χειρισμούς της Δρόσως.