Γιώργος Λιάγκας για «Survivor 2021»: Είδα όλο το επεισόδιο, έπαθα σοκ

30 Μαρ. 2021 - 10:07 | Media
Γιώργος Λιάγκας για «Survivor 2021»: Είδα όλο το επεισόδιο, έπαθα σοκ

Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του Πρωινού το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021
 
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021 προκάλεσε την οργή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε τα όσα είδαμε στις οθόνες μας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο. Τα δύο σημεία που φαίνεται ότι προκάλεσαν περισσότερο από καθετί άλλο την οργή του παρουσιαστή ήταν η επίθεση προς τον Τριαντάφυλλο και το επεισόδιο με την τουαλέτα.

«Τον Τριαντάφυλλο τον ξεφτιλίζουν, τον κοροϊδεύουν τελείως. Τον καβγά της τουαλέτας τον θεωρώ γελοίο, τον θεωρώ πραγματικά για την τουαλέτα! Είναι αστεία πράγματα, γελοιότητες! Είναι ανάξιο λόγου. Εγώ χθες, επειδή είδα όλο το επεισόδιο, έπαθα σοκ».

«30 χρόνια καριέρας και τώρα εδώ τον χλευάζουν όλοι», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλο και στα όσα λέχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο για τον τραγουδιστή από τον Γιώργο Ασημακόπουλο και όχι μόνο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τα έβαλε με τον Αλέξη Παππά για την «εκμετάλλευση», όπως το εξέλαβε, του πόνου των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

«Εγώ είμαι γόνος προσφύγων. Δεν αντέχω, δεν μπορώ να βλέπω να ξεφτιλίζεται αυτή η ιστορία, για τις ανάγκες οποιουδήποτε Αλέξη Παππά. Είναι πολύ σοβαρή ιστορία, Μιλάει για αίμα ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει όλα τα λαϊκίστικα κόλπα σε αυτό το έσχατο σημείο. Είναι ανιστόρητο, είναι ντροπή να χρησιμοποιείται μια πληγή του ελληνικού έθνους για να πάρει ψήφους ένας ηθοποιός. Μου φαίνεται ότι είναι τρελό».