MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;

30 Μαρ. 2021 - 12:40 | Media
MasterChef Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Απόψε, στις 21:00, στο 50ο Επεισόδιο του MasterChef 5: Ο Παύλος Χάππιλος, η Ανούς Χεριμιάν και η Λία Μακροστέργιου, επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν, για ακόμα μία φορά, τη θέση τους στο παιχνίδι. Δίπλα τους, για πρώτη φορά, στέκεται και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έτοιμη να αξιολογηθεί, σε αυτή τη μαγειρική δοκιμασία.

 
Η κάρτα ασυλίας βρίσκεται στα χέρια του Τζιοβάνι Σκαράτζι, μετά τη νίκη του, για δεύτερη φορά, στο Τεστ Δημιουργικότητας και αρχίζουν πια να φαίνονται ξεκάθαρα οι μαγειρικές ικανότητες, των περισσότερων υποψηφίων του MasterChef 5. Άραγε, θα αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσει σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού;

Ένα δυνατό πιάτο από τον ειδικό του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο, θα σφραγίσει την τύχη κάποιου μέσα στο MasterChef. Η εικόνα πολλές φορές εξαπατά κάποιους από τον εξώστη και μια αναπάντεχη αποχώρηση φέρνει την έκπληξη στο τέλος της ημέρας.

   
Καθώς φαίνεται, λοιπόν, ο Τζιοβάνι θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και αυτή που θα κατέβει από τον εξώστη και θα πάρει θέση μπροστά από τον πάγκο για να μαγειρέψει, θα είναι η Κωνσταντίνα.

Σύμφωνα με το spoiler για το MasterChef που έκανε στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά, αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει πρώτη -απόψε- η Κωνσταντίνα και ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου θα είναι ο Ιωάννης.