Επικαιρότητα:

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει με 2+2 χρόνια και χρυσό συμβόλαιο στο Mega

31 Μαρ. 2021 - 12:57 | Media
Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει με 2+2 χρόνια και χρυσό συμβόλαιο στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει  στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια δεν άντεξε μακριά από την τηλεόραση. Η εκπομπή Ευτυχείτε αποκάλυψε ότι επιστρέφει  στο Mega, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται εδώ και ένα μήνα. Μάλιστα, τις τελευταίες δύο μέρες γίνονται με ανώτερα στελέχη της ιδιοκτησίας και τον δικηγόρο της Μενεγάκη.

Το συμβόλαιο θα είναι τουλάχιστον για δύο έτη, αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί, ωστόσο υπάρχει η πρόθεση για το 2+2. Πρόκειται δηλαδή για ένα ανάλογο συμβόλαιο με αυτό που είχε η Μενεγάκη στον ALPHA.


Οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά στις υπογραφές και αυτό που εκκρεμεί είναι η ζώνη που θα εμφανίζεται η ξανθιά παρουσιάστρια. Αν δηλαδή θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη.


Μάλιστα, το κανάλι θα ήθελε η Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει την πρωινή ζώνη, όμως εκείνη έχει ζητήσει την μεσημεριανή. Η εκπομπή της αναμένεται να έχει και μεγάλη μαγειρική ενότητα.