Survivor: Χαμός στο συμβούλιο με τους κόκκινους - Ποιος παίκτης αποχώρησε

01 Απρ. 2021 - 06:32 | Media
Survivor:  Χαμός στο συμβούλιο με τους κόκκινους - Ποιος παίκτης αποχώρησε

O Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη ήταν οι τρεις υποψήφιοι αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε κι η Μαριάνθη Κάσδαγλη από την κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έγινε ένας μικρός χαμός στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου και τον Ηλία Μπόγδανο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μπροστά στους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση πλέον με τον Τριαντάφυλλο, καθώς του μίλησε πολύ άσχημα νωρίτερα στην παραλία. Ο ίδιος μετέφερε τα λόγια του, λέγοντας:

"Δεν μπορώ να επικοινωνήσω δυστυχώς. Για τα βασικά μιλούσα με τον Τριαντάφυλλο. Μετά, όμως, από τα σημερινά του λόγια, θα του λέω μόνο μια καλημέρα και τα τυπικά. Γιατί ο Τριαντάφυλλος μετά την πρωινή ένταση, γυρνάει και μου λέει αυτολεξεί: "Ρουφιάνε ρουφιανάκο Μπόγδανε, να δω τι καριέρα θα κάνεις όταν βγεις από 'δω πέρα εσύ". Και του λέω ότι σαν τη δική του την καριέρα δεν θα κάνω. Εδώ θέλω να πω ότι το "λαϊκό παιδί" μας λέει κάθε μέρα πόσα λεφτά έχει βγάλει από τη μουσική, για τη μεγάλων διαστάσεων πισίνα που έχει φτιάξει στο σπίτι του κλπ. Εγώ είμαι στα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Το σημερινό με πείραξε πάρα πολύ". 

Ο Τριαντάφυλλος περιέγραψε το σκηνικό από τη δική του πλευρά, με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ενώ αποκάλεσε "ψευτράκο" τον Ηλία Μπόγδανο όταν είπε τα παραπάνω.

Μετά από τον καβγά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που ο κόσμος αποφάσισε να μην κρατήσει στο "Survivor 4".

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη. H ίδια δεν ήταν από τις πιο αγαπημένες παίκτριες της κόκκινης ομάδας και νωρίτερα είχε τσακωθεί άγρια με τη Νικολέττα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος μόνο ο Τριαντάφυλλος την φίλησε ενώ οι υπόλοιποι αγκάλιαζαν την Ελένη Χαμπέρη.