Επικαιρότητα:

Έκπληξη για τον Φραγκολιά: Η σύντροφό του με τούρτα στο πλατό - Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

01 Απρ. 2021 - 07:03 | Media
Έκπληξη για τον Φραγκολιά: Η σύντροφό του με τούρτα στο πλατό - Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

Αυτή και αν ήταν έκπληξη για τον Κώστα Φραγκολιά την ημέρα των γενεθλίων του από τη σύντροφό του στο πλατό!

Το γνωστό μοντέλο κλείνει τα 46 του χρόνια και η ομάδα της εκπομπής του ετοίμασε μια έκπληξη. 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής η  Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους υπόλοιπους συντελεστές του Happy Day του ετοιμάζαν μια μεγάλη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που περίμεναν να έρθει η τούρτα γενεθλίων, η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά, Δώρα μπήκε «εισέβαλε» στο πλατό.

Η ίδια κρατούσε την τούρτα του συντρόφου της στα χέρια της, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς έμεινε κυριολεκτικά άφωνος και δε μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του.

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρατήρησε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Δώρας Πατσιώτη.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μάθει αν έχει γίνει πρόταση γάμου, με τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύντροφό του να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε πως η Δώρα είναι η γυναίκα της ζωής του ωστόσο ο γάμος είναι κάτι τυπικό για εκείνους και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αυτόν όταν με το καλό η οικογένειά τους μεγαλώσει με ένα παιδάκι. Μάλιστα αποκάλυψε το δαχτυλίδι της το έδωσε έναν χρόνο πριν. Της το είχε αφήσει πάνω στο κομοδίνο της, την πρώτη μέρα του χρόνου όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε αφού εκείνη το είδε μια μέρα μετά!