Νίκος Ιωαννίδης: Ο πατέρας του Μάνου Βόσκαρη εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες

02 Απρ. 2021 - 11:36 | Media
Νίκος Ιωαννίδης: Ο πατέρας του Μάνου Βόσκαρη εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε ο Νίκος Ιωαννίδης, που πρόσφατα ενσάρκωσε στις Άγριες Μέλισσες τον Ρήγα Βόσκαρη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε κάνει δοκιμαστικά για αρκετούς ρόλους της σειράς, ενώ τόνισε πως δυσκολεύεται να μάθει τα λόγια του.

«Όλα ήταν υπέροχα στις Άγριες Μέλισσες, έγιναν όλα τέλεια. Είχα προτάσεις για να μπω σε διάφορους ρόλους, αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν, κάτι δεν μας ταίριαζε… Το επεισόδιο που συμμετείχα ήταν σαν ταινία μικρού μήκους και όταν το είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω συνηθίσει να κάνω ιδιαίτερους ρόλους, κυρίως για τέτοιους με καλούν. Είχα κάνει δοκιμαστικά και για άλλους ρόλους στις Άγριες Μέλισσες, απλά δεν ταίριαζε και νομίζω σωστά δεν γινόταν», είπε αρχικά ο Νίκος Ιωαννίδης.

 
Ο Νίκος Ιωαννίδης πρόσθεσε επίσης: «Δεν νομίζω ο Ρήγας Βόσκαρης να επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες γιατί έχει πεθάνει. Τη σκηνή του θανάτου τη γυρίσαμε αρκετές φορές, πέθανα πολλές φορές και κάποια στιγμή ήμουν πολύ ώρα πεθαμένος. Τα λόγια είναι το μεγάλο μου θέμα, με έναν μαγικό τρόπο δυσκολεύομαι να τα μάθω. Είναι πολύ δύσκολο να μαθαίνεις κάθε μέρα αράδες και την επόμενη μέρα να κάνεις γύρισμα».

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi