Επικαιρότητα:

Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα – Ανοίξτε τώρα τα σχολεία

02 Απρ. 2021 - 18:31 | Media
Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος  στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα – Ανοίξτε τώρα τα σχολεία

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Παρασκευής, απευθείας στην κυβέρνηση με αφορμή τα κλειστά σχολεία. Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε, μάλιστα, σε πολύ υψηλό τόνο στην καθημερινή εκπομπή του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως «και τώρα που είπες Γιάννη για σχολεία, ανοίξτε τα σχολεία! Ανοίξτε τα νηπιαγωγεία! Δεν μπορούμε με κανέναν τρόπο να αντικαταστήσουμε την μοναδική χρονική στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου που πέφτουν τα θεμέλια της κοινωνικοποίησης και της σχέσης του με το σχολείο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα με τηλεκπαίδευση».

 
«Ανοίξτε τα αύριο! Αφού έτσι κι αλλιώς ότι να ‘ναι γίνεται! Τα έχετε όλα κλειστά όταν τα κρούσματα είναι χαμηλά. Μόλις κρούσματα εκτοξεύονται, τα ανοίγετε όλα! Ε αφού γίνεται ότι να ‘ναι, ανοίξτε τα σχολεία τουλάχιστον ρε παιδιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του OPEN φανερά εκνευρισμένος. «Φτάνει! Ανοίξτε τα τώρα»!

«Και επειδή γνωρίζουμε πόσοι πολιτικοί παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, να μην κάνουμε μόνο χαβαλέ. Ανοίξτε τα σχολεία. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».