Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες. Αντιδράσεις

05 Απρ. 2021 - 06:41 | Media
Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες. Αντιδράσεις

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor και οι αλλαγές είναι μονόδρομος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός μετά το αγώνισμα επάθλου αιφνιδίασε τους παίκτες, καθώς ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα μίξη ομάδων.

Κάποιοι νόμιζαν ότι παράκουσαν, κάποιοι ότι είναι ψέμα κι άλλοι δήλωσαν έτοιμοι να αποχωρήσουν, αν είναι με ορισμένα άτομα στις νέες ομάδες. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να βγάζουν τα συμπεράσματά τους για το πως θα είναι αυτή η μίξη κι η ανακατανομή, που γίνεται προφανώς για να μην υπάρχει το ίδιο μοτίβο στις ψηφοφορίες με ίδια πρόσωπα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έλεγε με παράπονο ότι δεν γίνεται να υπάρχει ξανά τέτοια διαδικασία ενώ από την άλλη ο James Καφετζής γιατί γίνεται κάτι τέτοιο αφού απομένουν 100 ημέρες.

 
Σίγουρα αυτή η εξέλιξη θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς από τους παίκτες του Survivor, έφερε τα πάνω κάτω και πλέον τίποτα δεν παραμένει ίδιο σε επίπεδο ομάδων.

Μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν μπροστά σε μία αρκετά δύσκολη διαδικασία, αφού τα πρόσωπα σε κάθε ομάδα άλλαξαν κι έγινε μια γενναία ανακατανομή. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί δεν ήθελαν να αποχωριστούν τους φίλους τους που συναγωνίζονταν στην ίδια ομάδα, η απόφαση ήταν μονόδρομος. Έτσι λοιπόν η κόκκινη κι η μπλε ομάδα αποτελείται πλέον από τους εξής:

Κόκκινη ομάδα

Ελευθερία Ελευθερίου
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αλέξης Παππάς
Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Νικολέτα Μαυρίδη

Τριαντάφυλλος

Μπλε ομάδα

Παύλος Γαλακτερός
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη
James Καφετζής
Κώστας Παπαδόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νίκος Μπάρτζης

Survivor - Δεν άντεξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ο Σάκης Κατσούλης μεταφέρθηκε στην κόκκινη ομάδα.


Σίγουρα ο διαχωρισμός σε νέες ομάδες ήταν δύσκολος για ορισμένους παίκτες του Survivor, που όλον αυτόν τον καιρό συμπορεύονταν μαζί.

Ο αποχωρισμός σε κάποιους κόστισε και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, όσο κι αν προσπάθησαν για το αντίθετο. Συγκεριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούγοντας ότι ο Σάκης Κατσούλης πάει στην κόκκινη ομάδα πάγωσε ενώ κι ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει την καλύτερη διάθεση με το αποτέλεσμα. Στο τέλος της διαδικασίας η Μαριαλένα, που παρέμεινε στους μπλε, είπε με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.»


Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, καταλαβαίνοντας την κατάστασή της και λέγοντας ότι τους χώρισαν.