Επικαιρότητα:

Γιώργος Λιανός: Ρίξανε μαύρο δάκρυ η Μαριαλένα με τον Σάκη που χωριστήκανε

05 Απρ. 2021 - 08:37 | Media
Γιώργος Λιανός: Ρίξανε μαύρο δάκρυ η Μαριαλένα με τον Σάκη που χωριστήκανε

H εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (05/04) τα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής του «Survivor 4», Γιώργος Λιανός για το επεισόδιο με την αναδιάρθρωση των ομάδων του ριάλιτι, στην ραδιοφωνική εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί δεν χώρισε η παραγωγή τον Τζέημς και τον Μπάρτζη: «Νομίζω πήγαν στατιστικά με βάση τις νίκες που έχουν κάνει οι παίκτες ώστε οι ομάδες να είναι μοιρασμένες και να έχει πιο αγωνιστικό προφίλ το παιχνίδι». 

 
Αναφορικά με τα κλάματα Μαριαλένας και Σάκη για τον «χωρισμό» είπε: «Εκλαψαν με μαύρο δάκρυ, αλλά αυτό δεν το κατάλαβα πραγματικά. Δεν χωρίζουν ουσιαστικά γιατί βρίσκονται στην ίδια παραλία. Δεν μετακινούνται από την παραλία». Ο Αρναούτογλου πήρε πάσα και ανέφερε: «Η κοπέλα έχει δώσει όλα τα στοιχεία ότι "τα έχει" με τον Λιβάνη. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει έρθει κοντά με τον πρώην και έχουν ζήσει πολλά, πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους;» με τον Λιανό να απαντάει ότι δεν έχει φανεί κάτι συγκεκριμένο. «Δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη. Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει και με στρατηγικές από πίσω. Ήταν στην παλιά μπλε ομάδα, μία πεντάδα και μία δυάδα. Τώρα αυτό το πράγμα έσπασε.

Ο πρώτος αγώνας των καινούργιων ομάδων ήταν "κάπως". Έβλεπαν απέναντι τους πρώην συμπαίκτες. Στο δεύτερο έγινε χαμός. Αρχίζουν και δένονται με την ομάδα τους και μη σου πω ότι δημιουργείται και μία τρίτη ομάδα. Ο καθένας μόνος του θα παίζει όταν φτάσουμε στους 10 παίκτες».  
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (02/04) η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε τις πιθανές ημερομηνίες στις οποίες το παιχνίδι θα γίνει καθαρά ατομικό και οι παίκτες θα δείξουν το πιο ανταγωνιστικό τους πρόσωπο! Η Έλενα Πολυκάρπου είπε: «Θα δώσω δύο ημερομηνίες, 9 και 16 Μαΐου. Μετά το Πάσχα ή την έβδομη τη δέκατη μέρα περίπου, το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Τότε θα έχουν μείνει οι δέκα παίκτες. Οι παίκτες θα ξεκινήσουν να προετοιμάζονται σιγά-σιγά. Μέσα στο Πάσχα δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις για να βγουν τα επεισόδια και θα γίνονται απίστευτες ζυμώσεις».