Έξαψη: Μια ύποπτη συνομιλία φέρνει τα πάνω - κάτω

05 Απρ. 2021 - 13:00 | Media
Έξαψη: Μια ύποπτη συνομιλία φέρνει τα πάνω - κάτω

Συγκλονιστικές εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα που ανατρέπουν τα δεδομένα στις ζωές των πρωταγωνιστών έρχονται στην Έξαψη αυτή την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA


Δευτέρα 5 Απριλίου Επεισόδιο 40

Στο μαγνητοφωνάκι της Βίκυς, βρίσκεται μια πολύ ύποπτη συνομιλία. Ο Τζώρτζης κινητοποιεί την ασφάλεια του Ναυπλίου προκειμένου να βρεθεί η εγγονή του. Ο Κωστής θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Εβίτα πάει στο Ναύπλιο με τον Αλέξανδρο, ακολουθώντας τα ίχνη της Τζόυ. Η Μαρίνα και ο Ορφέας, οργανώνουν σχέδιο δράσης, ερευνώντας έναν νέο ύποπτο. Ο Γιάννος διανύει την χειρότερη φάση της απεξάρτησης. Την ίδια ώρα, η Αδελφή Γλυκερία επισκέπτεται την Κλαίρη μεταφέροντας της πολύ δυσάρεστα νέα.

Τρίτη 6 Απριλίου Επεισόδιο 41

Η Ίριδα, τρομοκρατημένη, ζητά από το Μηνά να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με τη Βίκυ. Ο Ορφέας και η Μαρίνα βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στον ένοχο. Η Τζόυ κρύβεται από τους γονείς της, μη θέλοντας να τους αντιμετωπίσει. Η μαμά της Αγάπης, ανακοινώνει στην Κλαίρη ότι ήρθε η ώρα να πάρει πίσω το παιδί. Ο Γιάννος επιστρέφει στους ΑΑ, παρόλο που δεν πιστεύει καθόλου ότι θα τον βοηθήσουν. Ο Κωστής βλέπει τον Ορφέα και τη Μαρίνα σε μια τρυφερή στιγμή. Η Εβίτα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Τετάρτη 7 Απριλίου Επεισόδιο 42

Η Κλαίρη δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Αγάπης. Ο Γιάννος την παρηγορεί και η κατάσταση, μεταξύ τους, μπερδεύεται. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει, ίσως, ξαναχτυπήσει. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας. Η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ένας ακόμη πιθανός ένοχος έρχεται στην επιφάνεια.