Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

05 Απρ. 2021 - 16:07 | Media
Κοψιδάς: Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει σοβαρά πράγματα που η παραγωγή δεν μας επιτρέπει να πούμε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο «Survivor 4», αλλά και για τον Τριαντάφυλλο. «Έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Ο Κόρο έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει. Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά. Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Η παραγωγή δεν μας το επιτρέπει. Θα θέσω μια ερώτηση.  Είναι σοβαρό, όμως, εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο;».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο. «Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά. Ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους: εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό; Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, καθώς δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν».

Αναφερόμενος στη νέα σύνθεση των ομάδων, ο Γιώργος Κοψιδάς σχολίασε: «Δεν θα ήθελα να είμαι στη νέα σύνθεση των ομάδων. Δεν θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Δεν είμαι καθόλου υποκριτής στη ζωή μου. Ο Αλέξης έχει επιλέξει μια στρατηγική που είναι εμφανής. Είναι σαν τον “μαριονετίστα”, είναι ευφυής. Μου δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος χωρίς φραγμούς, όρια και ηθική. Με τρομάζει πολύ. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου».