Επικαιρότητα:

Survivor: Η Μαριάνθη ρίχνει τα βέλη της - Μίλησε για όλους και για όλα!

05 Απρ. 2021 - 16:45 | Media
Survivor: Η Μαριάνθη ρίχνει τα βέλη της - Μίλησε για όλους και για όλα!

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στη σχέση της με τους συμπαίκτες της και στον καβγά της με τη Νικολέτα.

“Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Τη στιγμή της αποχώρησης εγώ δεν έβλεπα πίσω μου, δεν είχα δει πως όλα τα παιδιά είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν η πιο ωραία κίνηση, αλλά την καταλαβαίνω. Χάρηκαν τα παιδιά που έμεινε η Ελένη, που έμεινε ένας δικός τους άνθρωπος”, είπε μεταξύ άλλων η Μαριάνθη μιλώντας στο Love It.

 Σχετικά με τη λέξη που φέρεται να είπε η Καρολίνα για εκείνη ανέφερε: “Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει... Δεν ξέρω αν πραγματικά το είπε αυτό η Καρολίνα για μένα. Την επόμενη μέρα την έπιασα και την ρώτησα και δεν μου απάντησε. Κάτι που δείχνει πως έχει λερωμένη τη φωλιά της”.

“Με τον Τριαντάφυλλο ήρθαμε κοντά, γιατί δεν μας μιλούσε κανένας. Ήμασταν τα δύο μαύρα πρόβατα. Όταν άκουσα τον Ασημακόπουλο να λέει για τα χρήματα που τους έταξε ο Τριαντάφυλλος πριν από τον αγώνα, περισσότερο μου ήρθε να γελάσω παρά να θυμώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 ετών. Θα πει και τη χαζομάρα του, θα πει και την αλήθεια του”, ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.

“Πιέστηκα πραγματικά ψυχολογικά. Έπεσαν εννέα άτομα πάνω μου, γιατί βρήκα φαγητό στο δάσος. Φρούτο. Και ήταν και συμπαίκτες μου δίπλα μου. Και ο Ασημακόπουλος και έφαγε και εκείνος. Ο Κόρο πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση. Του αρέσει να καυχιέται για τις κατακτήσει του, τα μπαρ που έχει δουλέψει στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια και τις βίλες των Διάσημών. Θέλει να κινεί τα νήματα. Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι… Μου το έλεγε η Σοφία... Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και σας άνθρωπος, αλλά επηρεάζεται από τους υπόλοιπους”, σημείωσε η Μαριάνθη και πρόσθεσε.“Η Καρολίνα λέει πως είναι ακομπλεξάριστη, αλλά ανέβαινε πάνω στις πέτρες για να πάρει ύψος μπροστά μου. Είναι βουτηγμένη μέσα στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια… Ο Ασημακόπουλος είναι αγαθή ψυχή, αλλά επηρεάζεται από τον Κόρο. Ο Παύλος δεν αφήνει ποτέ τη Νικολέτα. Η Νικολέτα βγάζει υπερβολικό νάζι στα αγόρια. Ο Παύλος είναι πίσω από τη Νικολέτα και την Καρολίνα. Τις ακούει. Την Καρολίνα τη νοιάζει μόνο να κάνει ηλιοθεραπεία και να έχει ωραία πλάνα”.