Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τις νέες ομάδες

06 Απρ. 2021 - 06:29 | Media
Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τις νέες ομάδες

Μύλος στο Συμβούλιο του νησιού!

Την πρώτη μονομαχία για την ασυλία είχαν, στο Survivor της Δευτέρας, οι Κόκκινοι και οι Μπλε έπειτα από την αναδιαμόρφωση που έλαβε χώρα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Το αγώνισμα κατόρθωσαν οριακά, 10 έναντι 9, να κερδίσουν οι Μπλε.

Έτσι, η ομάδα των κόκκινων κλήθηκε να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία την οποία και απέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όταν οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, η κόκκινη ομάδα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη που θεωρεί τον λιγότερο δυνατό ώστε να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση. Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση του αποτελέσματος. Και το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, του πρώτου μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων έμοιαζε γνώριμο.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε εκ νέου στον τάκο του Survivor!

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε την συγκίνηση του για όσα είπαν για εκείνον ο Σάκης Κατσούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου στους οποίους είχε ζητήσει νωρίτερα να τον ψηφίσουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ζαχαροπλάστης Κώστας είπε για τον Αλέξη ότι είναι διπρόσωπος, ενώ ο Νίκος ανέφερε ότι ο Παππάς πήγε να βγάλει εκείνον και τον James κλέφτες. Ταυτόχρονα η Μαριαλένα ανέφερε ότι της λείπει η φωνή και παρουσία του Σάκη στον πάγκο και ο Κώστας ανέφερε ότι ο Παππάς και ο Τριαντάφυλλος είναι παίκτες reality και όχι Survivors.

Τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος και είπε ότι ζήτησε από τον Άλεξ και τον Σάκη να τον ψηφίσουν γιατί τραυματίστηκε και δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. «Απλά θέλω να πω ότι εδώ και τρεισήμισι μήνες είμαι ο πιο παλιός, φοράω αυτή την κόκκινη μπαντάνα και την αγαπάω και ότι πάνω από όλα θέλω να βάλω την ομάδα. Ξαναχτύπησα το πόδι μου, έφτασα στο στόχο αλλά είμαι άτυχος. Ήταν άδικο να ψηφιστεί κάποιος άλλος. Εγώ ψήφισα τον Ασημακόπουλο γιατί δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον άλλον, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης. Είμαι συγκινημένος όχι γιατί είμαι υποψήφιος, αυτό το έχω συνηθίσει είναι η έκτη φορά. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει και να με δει να προσπαθώ, μπορεί να το κάνει αύριο. Είμαι συγκινημένος γιατί εκεί που που έγινα καλά σήμερα, πήγα στη λάσπη και τραυματιστηκα. Κάποιοι νομίζουν ότι παίζω θέατρο» είπε ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor.