Survivor: Η Μαριλένα Ρουμελιώτη μαζεύει τα κομμάτια της δεύτερη φορά για τον Σάκη Κατσούλη

06 Απρ. 2021 - 06:34 | Media
Survivor: Η Μαριλένα Ρουμελιώτη μαζεύει τα κομμάτια της δεύτερη φορά για τον Σάκη Κατσούλη

Επηρεασμένη πολύ μοιάζει στο Survivor η Μαριλένα Ρουμελιώτη μετά τη νέα αναδιαμόρφωση των δύο ομάδων. Των κόκκινων και των μπλε όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, λίγες ώρες μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν έκρυψε την βαθιά της θλίψη στο επεισόδιο της Δευτέρας για τον… χωρισμό, στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Κατσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριλένα Ρουμελιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία. Και εμένα την ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές στο παιχνίδι».

«Μία, την πρώτη φορά, που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα που πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μες στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον. Ήταν το γούρι μου όπως είχα πει» πρόσθεσε βουρκωμένη η παίκτρια της μπλε ομάδας. «Και τώρα πάλι αυτόν, τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου, μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι».

«Και λύγισα, δεν μπορώ… Ένιωθα δυνατή αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη»!