Επικαιρότητα:

Ο Ερωτόκριτος ξέσπασε για τη Φάρμα: Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη

06 Απρ. 2021 - 10:28 | Media
Ο Ερωτόκριτος ξέσπασε για τη Φάρμα: Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σχετικά με την αποχώρηση του από τη Φάρμα, μπήκε στο πλατό του Πρωινό ο Ερωτόκριτος το μεσημέρι της Τρίτης. Η πρώτη ατάκα που έδωσε, ωστόσο, είχε να κάνει με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπή σας και να γίνει Πρώην Άδικο, γιατί είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί», είπε ο Ερωτόκριτος στους έκπληκτους Φαίη και Γιώργο. Στη συνέχεια, αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στη Φάρμα:

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού. Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα».

«Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», είπε ο Ερωτόκριτος.