Μητέρα Μαριαλένας: Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου στο Survivor

06 Απρ. 2021 - 10:32 | Media
Μητέρα Μαριαλένας: Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου στο Survivor

Τα κλάματα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο «Survivor 4» σχολιάστηκαν στο «Πρωινό» τη Δευτέρα (06/4) με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα να αναφέρει τις δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας, Γεωργίας Χαραλαμποπούλου. Η Μαριαλένα είπε κλαίγοντας για την επιλογή της παραγωγής να βάλει τον Σάκη στην αντίπαλη ομάδα: «Το Survivor έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα την ψυχολογία μού την έχουνε παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δύο φορές το παιχνίδι.

Μία την πρώτη φορά που φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα, πάλι έπρεπε εγώ να το διαχειριστώ.Τον συνήθισα, είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι, τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλο. Είναι το γούρι μου όπως είχα πει και και τώρα πάλι και αυτόν τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου τον πήρε και τον πήγε στην απέναντι ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα: «Γενικά υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια. Έχει τρία αδέλφια, δύο μεγαλύτερους δίδυμους αδελφούς και τη Βασιλική. Στεναχωριούνται πάρα πολύ με αυτά που βλέπουν και ειδικά με αυτά που είδαμε χθες το βράδυ. Μάλιστα από ότι έμαθα ο πατέρας της ο κύριος Γιώργος που βρίσκεται στην Κύμη και είναι βεβαρημένη η υγεία του, δεν έκλεισε μάτι». Η εκπομπή επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαλένας, η οποία δήλωσε τα εξής για τα πλάνα της παραγωγής που δείχνουν περιπτύξεις ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα:

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα από όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της, ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος, είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».