Επικαιρότητα:

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία

06 Απρ. 2021 - 13:21 | Media
Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν τη δεύτερη ασυλία

Την πρώτη μονομαχία για την ασυλία είχαν στο Survivor της Δευτέρας οι Κόκκινοι και οι Μπλε, έπειτα από την αναδιαμόρφωση των ομάδων. Οι κούρσες ήταν σκληρές, οι δυο ομάδες έφτασαν σε flag race και με 10 – 9 κέρδισαν οι Μπλε.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα των κόκκινων κλήθηκε να αγωνιστεί για την ατομική ασυλία. Έχοντας μπει αποφασισμένος από την αρχή, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να την κερδίσει. Το ίδιο βράδυ, η κόκκινη ομάδα έφτασε στο συμβούλιο του νησιού με την υποχρέωση να υποδείξει μετά από ψηφοφορία τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Τριαντάφυλλο.

 
Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε ζητήσει νωρίτερα να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση ο Σάκης Κατσούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor;
Απόψε, Τρίτη 6 Απριλίου, ακολουθεί το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έχει κάνει στο Τwitter ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η ομάδα που θα κερδίσει στο Survivor είναι η Κόκκινη. Αναμένουμε την προβολή του επεισοδίου για την επιβεβαίωση ή όχι του spoiler.