Η Ελένη Μενεγάκη είναι και επίσημα στο Mega

08 Απρ. 2021 - 11:56 | Media
Η Ελένη Μενεγάκη είναι και επίσημα στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και επίσημα στο Mega. Το κανάλι ανακοίνωσε τη συνεργασία τους και σημειώνει που η παρουσιάστρια θα ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού τη σεζόν 2021-2022.

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Η ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη έπαιξε και στο Πρωινό, εκεί όπου φέτος βρίσκεται ο επί χρόνια πρώην συνεργάτης της Ελένης, ο Τάσος Τεργιάκης. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, θέλησε να μάθει αν ο δημοσιογράφος σκοπεύει να ακολουθήσει την παρουσιάστρια στο Mega.

Παρότι η Φαίη Σκορδά τον προέτρεψε να μην απαντήσει, ο Τάσος Τεργιάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

 
«Εγώ πρέπει να πω ότι τιμώ το συμβόλαιό μου και την υπογραφή μου», είπε.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi