Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η τιμωρία που θα επιβάλει ο Δούκας στον Νικηφόρο;

09 Απρ. 2021 - 13:34 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η τιμωρία που θα επιβάλει ο Δούκας στον Νικηφόρο;

Το  ντόμινο των αποκαλύψεων δεν αφήνει κανέναν αλώβητο στο σπίτι των Σεβαστών

Η αρχή έγινε στο Παρίσι όπου η Ασημίνα, μετά από τον εκβιασμό της Δρόσως, αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τι πραγματικά συνέβη στον Σέργιο.

Η επιστροφή του Νικηφόρου στο Διαφάνι, με τον γιο του αλλά χωρίς την Ασημίνα, προκαλεί αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών και των Σταμίριδων αλλά και στον συνεταιρισμό, όπου το πάνω χέρι έχει πάρει ο Δούκας.

 
Έξαλλος από οργή με την Ασημίνα και τις αδελφές της, ο Νικηφόρος παίρνει για πρώτη φορά το μέρος του πατέρα του στον συνεταιρισμό κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των αγροτών, οι οποίοι εκβιάζονται να παραδώσουν τα καπνά τους έναντι πενιχρής αμοιβής.

 
Όμως η στάση του Νικηφόρου θα κινητοποιήσει τα αντανακλαστικά του Μιλτιάδη, ο οποίος θα θελήσει να σπάσει τη συμμαχία γιου – πατέρα.

Θα αποκαλύψει στον Δούκα ότι το ναυάγιο των σχεδίων του για την δημιουργία βιομηχανικής ζώνης, ενός σχεδίου στο οποίο είχε επενδύσει πολλά και στο οποίο εναντιώθηκαν τα μέλη του συνεταιρισμού, ήταν αποτέλεσμα των δολοπλοκιών του Νικηφόρου.

Ο Νικηφόρος ήταν ο υπαίτιος για τος δικαστικές περιπέτειές του που τον ανάγκασαν να ζήσει αυτοεξόριστος για έξι ολόκληρα χρόνια.

Η αποκάλυψη εξαγριώνει τον Δούκα ο οποίος μηχανεύεται τρόπους για να εκδικηθεί τον γιο του, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος από όλους. Την οικογένειά του, τους συγχωριανούς του και την σύζυγό του.

 
Στην προσπάθειά του να αντιδράσει, ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να στρέψει την Ασημίνα και τον Κωνσταντή με το μέρος του, δελεάζοντας τους με προσφορές που δύσκολα θα μπορούσαν να αρνηθούν.