Επικαιρότητα:

Masterchef 5: Η διαφορά στις βαθμολογία δύο πιάτων ανατρέπει το αποτέλεσμα

09 Απρ. 2021 - 13:46 | Media
Masterchef 5: Η διαφορά στις βαθμολογία δύο πιάτων ανατρέπει το αποτέλεσμα

Η μέρα του συμβουλίου έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

 
Είναι από τις ελάχιστες στιγμές συμβουλίων στην ιστορία του MasterChef, που οι ομάδες γνωρίζουν ήδη τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους και εικάζουν για το αποτέλεσμα, δίχως όμως αυτό να τους στερεί την ελπίδα για τη νίκη.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι Μπλε με αρχηγό τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακούνε, ένα προς ένα, τα σχόλια, τις επιβραβεύσεις, τον θαυμασμό αλλά και τις ενστάσεις, για το ταίριασμα των πιάτων τους με τις διαφορετικές σαμπάνιες, που δοκίμασαν.

 Η μεγάλη διαφορά, στις βαθμολογία δύο πιάτων, θα ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι νικητές απολαμβάνουν μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη ένα εξαιρετικό φαγητό καντίνας, από τα χέρια ενός παλιού αλλά πάντα αγαπημένου παίκτη του MasterChef, του Χάρη Μπονάνου.

 
Τα μέλη της ομάδας έχουν την τύχη να ακούσουν τις συμβουλές και τα μυστικά του Χάρη, απολαμβάνοντας νόστιμο street food και βλέποντας “ολοζώντανο” μπροστά τους το όραμα και την προοπτική εκπλήρωσης και των δικών τους μαγειρικών σχεδίων.

Σχέδια που είναι πραγματικά εφικτό να πραγματοποιηθούν, μετά τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό της ελληνικής τηλεόρασης.

Η δοκιμασία ασυλίας για τους ηττημένους θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γέλιου αλλά και αγωνίας για το αποτέλεσμα. Είναι βέβαιο πως δεν μπορούν όλοι να αναλάβουν με το ίδιο σθένος την ευθύνη για τα λάθη τους στην ομαδική δοκιμασία αλλά όλοι πασχίζουν να κερδίσουν την ασυλία, με το κλίμα μεταξύ τους να είναι πολύ καλό.