Τάσος Ξιαρχό: Έχει αποχωρήσει ήδη από τη Φάρμα; Τα βρήκαν Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλος

11 Απρ. 2021 - 08:33 | Media
Τάσος Ξιαρχό: Έχει αποχωρήσει ήδη από τη Φάρμα; Τα βρήκαν Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλος

Μία άτυπη «μάχη» ανάμεσα στις γυναίκες και στους άνδρες έχει ξεσπάσει στην «Φάρμα», ενώ η Κατσογρεσάκη και ο Ντούπης έρχονται όλο και πιο κοντά, λίγο πριν την είσοδο δύο νέων παικτών που θα αναταράξουν τις ισορροπίες στην αγροικία του ΑΝΤ1. Ο Κώστας Γκρέκας και ο Τάσος Ξιαρχό μπήκαν στο ριάλιτι με επιθετικές διαθέσεις, και έφεραν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες. Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο αρχηγός Θανάσης Πάτρας είχε επιλέξει για υπηρέτες του τον Ντούπη και την Κυριακή, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι.

 Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έθεσε ως πρώτη υποψήφια μονομάχο την Κυριακή Κατσογρεσάκη, ενώ η νικήτρια της ατομικής ασυλίας ήταν η Ειρήνη Κολλιδά. Η Κυριακή με την σειρά της επέλεξε για αντίπαλό της στο αγώνα αποχώρησης την Μαρία Τοτόμη. Οι δύο παίκτριες αν και «φίλες» αγωνίστηκαν και η Τοτόμη αποχώρησε, αφήνοντας στο γράμμα της τον επόμενο αρχηγό. Οι γυναίκες της Φάρμας συζήτησαν πριν τον αγώνα τη στρατηγική τους και έδωσαν «γραμμή» ο επόμενος αρχηγός να είναι η Ειρήνη Κολλιδά. Μένει να δούμε αν όντως η Τοτόμη υποδείξει την Ειρήνη στο γράμμα που άφησε μετά την αποχώρησή της, γεγονός που θα αναδείξει την πρώτη γυναίκα αρχηγό και θα φέρει αλλαγές. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη παραμένει μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στη «Φάρμα», ενώ η Κάτια Δέδε σχολιάζει στην κάμερα ότι ο Κώστας Γκρέκας μπορεί άνετα να γίνει το «αντίπαλο δέος» του Ντούπη! Για τον Ξιαρχό η Δέδε είπε: «Respect τρελό, το λατρεύω αυτό το αγόρι».

 
 
Ο Τάσος Ξιαρχό μπήκε στη Φάρμα με πολλή όρεξη

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό είχε δηλώσει στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» τους λόγους που αποφάσισε να μπει στη Φάρμα: «Δεν είχα τι άλλο να κάνω και δέχτηκα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι ότι κάθομαι πολύ και βαριέμαι. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι είμαι farmer boy. Γενικά, μου αρέσει το χωριό μου. Πάω πολύ το καλοκαίρι, ζω τις άγριες στιγμές, πάω στα ποτάμια, βοηθάω τον παππού μου. Είμαι πολύ χωριάτης, γουστάρω». Παράλληλα, ο Τάσος Ξιαρχό είχε σχολιάσει τους παίκτες που είχαν ήδη μπει μέσα στο παιχνίδι και είχε δηλώσει ότι είναι σίγουρος πως θα τσακωθεί με τον Στράτο Τζώρτζογλου. «Θα τσακωθούμε πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του. Δεν πάμε να μετρήσουμε τις ζωές μας εκεί».

Ο Ξιαρχό τελικά «τα βρήκε» με τον Τζώρτζογλου, με τον οποίο συμμετείχαν σε αγώνισμα, κέρδισαν, και έφαγαν μαζί γύρο! Ο χορογράφος έφερε αναστάτωση στο σπίτι με τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ενώ το ροχαλητό του Ιατρόπουλου και οι υποδείξεις από Ντούπη-Κατσογρεσάκη για το πού θα κοιμηθεί τον έκαναν έξαλλο.

 

Τάσος Ξιαρχό - Έχει αποχωρήσει ήδη από τη Φάρμα;
Ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται ότι έχει ήδη αποχωρήσει από τη Φάρμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Τάσος φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος, καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τον αρχηγό της Φάρμας. Ο ίδιος επιβεβαίωσε με βίντεό του στο Insta ότι έχει αποχωρήσει, ενώ η φίλη του η Κόνι Μεταξά «πρόδωσε» το γεγονός ότι είναι εκτός παιχνιδιού.

Ο Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στο Μενίδι της Αθήνας και ξεκίνησε μαθήματα χορού, τυχαία, στα 16 του, ενώ σύντομα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα. Ο Τάσος Ξιαρχό έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ήταν ο νικητής του περσινού Just the 2 of Us μαζί με την Κόνι Μεταξά.

Από μικρός περνούσε πολύ χρόνο στα βουνά της Πελοποννήσου, όπου ζούσαν ο παππούς και η γιαγιά του, και είχε καθημερινή επαφή με τα ζώα και τα κτήματα Ο Τάσος Ξιαρχό δηλώνει ότι αγαπάει πολύ όλα τα θηλαστικά, έχει όμως μια μικρή δυσκολία με τα μαμούνια. Πιστεύει ότι οι συνθήκες ζωής στη «Φάρμα» δε θα τον δυσκολέψουν, ούτε η συγκατοίκηση με πολύ κόσμο, αρκεί το βράδυ να μην του διαταράσσουν τον ύπνο.

«Τα βρήκαν» μετά τον καβγά Στράτος Τζώρτζογλου - Μιχάλης Ιατρόπουλος
 
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Στράτος δεν εφάρμοσε ακριβώς τις οδηγίες που του έδωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για κάποιες εργασίες. Ο Ιατρόπουλος ύψωσε τον τόνο της φωνής του και του είπε να μην ξανασχοληθεί. «Ερωτήσεις κάνω, Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ, ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω, εντάξει το αφήνω», είπε με ένταση ο Στράτος Τζώρτζογλου στον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Στη συνέχεια ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο τρώγοντας με τον Θανάση Πάτρα.

 
Κουβέντα στην κουβέντα ο Τζώρτζογλου έγινε έξαλλος: «Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος. Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Κανείς. Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν ήρεμα μεταξύ τους, ζήτησαν συγγνώμες, αγκαλιάστηκαν και η ειρήνη επέστρεψε στη «Φάρμα».