Επικαιρότητα:

Σιωπηλός Δρόμος: Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση

18 Απρ. 2021 - 13:01 | Media
Σιωπηλός Δρόμος: Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση

Αγωνία, δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές έρχονται στο τρίτο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς Σιωπηλός Δρόμος, που θα μεταδοθεί απόψε, Κυριακή 18 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Σιωπηλός Δρόμος, Επεισόδιο 3: «Απόδειξη ζωής»Μια ολόκληρη κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την απαγωγή των παιδιών.

Η Θάλεια βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση και οι αστυνομικοί περιμένουν με αγωνία την επόμενη κλήση των απαγωγέων. Οι γονείς δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα λύτρα, ενώ παλεύουν να σταθούν όρθιοι αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η ένταση των στιγμών θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσά τους, ενώ η οικογένεια της Θάλειας θα βρεθεί στο περιθώριο εξαιτίας της εμπλοκής της.

Αφόρητη είναι και η κατάσταση μέσα στο κρησφύγετο, με την Ελπίδα και τον Σάββα να απαιτούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από τους απαγωγείς.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και ο Νάσος με την ομάδα του αναζητούν κάποιο στοιχείο μέσα στην ίδια την κοινότητα.

Οι εμπλεκόμενοι είναι τόσοι πολλοί που το κάνει σχεδόν ανέφικτο να εστιάσουν κάπου συγκεκριμένα.

Μια ανώνυμη καταγγελία όμως, θα ανατρέψει την κατάσταση και θα φέρει στο προσκήνιο την διαμάχη της διευθύντριας του σχολείου με έναν απολυμένο οδηγό.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο 3ο επεισόδιο της σειράς, απόψε στις 21.00 στο MEGA.


H εκ των πρωταγωνιστών, Μυρτώ Αλικάκη, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση της σειράς.

«Οι γονείς νιώθουν παγωμένοι από αυτό που τους συμβαίνει. Είναι η βαρύτητα αυτού που τους συνέβη αδιανόητη. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούν οι απαγωγείς. Πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους έχουν απαχθεί προσπαθούν να βρουν τρόπο να συνεννοηθούν» σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε, ότι το καλό με της εβδομαδιαίες σειρές, όπως ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι ότι έχουν πολύ καλογραμμένα σενάρια.

Τέλος, προανήγγειλε ότι σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς θα υπάρχει έκπληξη.