Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κρατείται – Θα λάβει την δίκαιη τιμωρία του ;

20 Απρ. 2021 - 11:45 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κρατείται –  Θα λάβει την δίκαιη τιμωρία του ;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Στο σημερινό επεισόδιο  ο ενωμοτάρχης βρίσκεται ενώπιος ενωπίω με τον Δούκα Σεβαστό μετά από την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης του αστυνομικού τμήματος με στόχο την υπεξαίρεση του ενοχοποιητικού σημειώματος.

Παρά την πίεση που του ασκεί ο Προύσαλης και την κατάθεση της Ανέτ που τον ενοχοποιεί, ο Δούκας αρνείται την ενοχή του και επιμένει στον ισχυρισμό ότι το σημείωμα που εντοπίστηκε επάνω του το βρήκε στην εξώπορτα του σπιτιού του, πιθανώς έργο κάποιου καλοθελητή.

Φυσικά, ούτε ο φρεσκοπαντρεμένος Προύσαλης, ούτε ο Άγγελος πιστεύουν στους ισχυρισμούς του Δούκα, του οποίοι αποφασίζεται η κράτηση, και για τον πρόσθετο λόγο ότι οι δύο υπεύθυνοι για την τάξη και τον νόμο στο Διαφάνι, φοβούνται για την ασφάλεια του Νικηφόρου.

Και δεν έχουν άδικο, αφού ο Δούκας έχει δώσει δείγματα της συμπεριφοράς του απέναντι σε ανθρώπους που παρακούν τις εντολές του ή θέτουν σε κίνδυνο τα σχέδιά του.

Μένει να δούμε λοιπόν πως θα κλείσει τελικά η υπόθεση της δολοφονίας του πατέρα της Δόμνας και του Μελέτη και αν ο Δούκας θα λάβει την «δίκαιη» τιμωρία του για τα εγκλήματα που διέπραξε μέχρι και την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Διότι, όπως θα δούμε, οι δύο σεναριογράφοι, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν ήδη στρωθεί στο γράψιμο του τρίτου κύκλου.