Επικαιρότητα:

Survivor: Ελευθερίου για αποχώρηση Παππά

22 Απρ. 2021 - 07:02 | Media
Survivor: Ελευθερίου για αποχώρηση Παππά

«Το να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό… Οι συμπεριφορές τους πίσω από τις κάμερες διαφέρουν. Δυο μήνες τώρα είχανε την εμμονή να σε διώξουν και το κατάφεραν. Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν. Έπαιξες δίκαια και έπαιξες σκληρά», έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου

Βραδιά αποχώρησης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Αλέξη Παππά να μένει εκτός ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος βρέθηκε για 8η φορά υποψήφιος δεν έχει πλέον τίποτα να φοβάται για την παραμονή του στο παιχνίδι με τα social media να κάνουν... πάρτι με τον Ντάφυ αλλά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. 
 
Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία βρέθηκαν στο πλευρό του Αλέξη Παππά, όσου συνυπήρξαν στο Survivor 4.  
Μάλιστα τα σενάρια ήθελαν τον Αλέξη να προσεγγίζει ερωτικά την Ελευθερία κάτι που στη συνέχεια η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει...

«Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και σκληρός. Πολλές φορές του έλεγα «μη μου μιλάς έτσι γιατί με κάνεις να κλαίω». Οι προθέσεις μου για τον Αλέξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως παρεξήγησε ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του. Το συζητήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Με τον Αλέξη δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό. Δεν κάνει στρατηγική για να μείνει στο Survivor, οδηγεί τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τα γεγονότα», ξεκαθάρισε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Παππά, η Ελευθερία Ελευθερίου έστειλε μήνυμα υποστήριξης μέσα από τα social media.