Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα Σεβαστού

05 Μαίου 2021 - 13:19 | Media
Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Δούκα Σεβαστού

Το τέλος του Δούκα πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες. Ο πρωταγωνιστής έχει διχάσει πρωταγωνιστές και κοινό, όσο κανένας άλλος χαρακτήρας στη σειρά. Έχει καταφέρει να γίνει μισητός και αγαπητός ταυτόχρονα, με τις πράξεις του να επηρεάζουν σημαντικά τη ροή της ιστορίας μας.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων έχει βρεθεί στα τελευταία επεισόδια, καθώς η υπόθεση του Θέμελη και ο συνεταιρισμός έχουν ταράξει το Διαφάνι. Ο Δούκας, έχοντας στο πλευρό του τον Μελέτη, συνεχίζει τις αποτρόπαιες ενέργειές του, φτάνοντας στα άκρα. Φυσικά, η στάση του αυτή απέναντι στα γεγονότα, δε θα του βγει σε καλό.

Πώς θα δούμε τον Δούκα Σεβαστό στο τελευταίο επεισόδιο;

Η δράση του Δούκα δεν σταματά
Η στάση του Δούκα θα τον οδηγήσει άμεσα στο τέλος του, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας μάρτυρας κλειδί, σε συνδυασμό με την κατάθεση της Πηνελόπης εναντίον του, θα τον οδηγήσουν ένα βήμα πριν τη φυλακή. Ο Βόσκαρης θα πετύχει τον στόχο του και θα τον εκδικηθεί μέσα από τη φυλακή, με τα εγκλήματά του να έρχονται ένα προς ένα στην επιφάνεια.

Έτσι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, το τέλος του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες θα βρει τον Δούκα Σεβαστό πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Εκεί, μόνος και απελπισμένος θα μείνει για αρκετό καιρό, μέχρι -φυσικά- να αφεθεί ξανά ελεύθερος. Κι ενώ όλοι θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη – εκτός από την Μυρσίνη- η επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι θα φέρει μαζί της ένα μαύρο σύννεφο απελπισίας.

Η καλή συνεργασία του Δούκα με την οργάνωση Αβάντες θα τον βγάλει από την φυλακή, στον τρίτο κύκλο. Τότε, όχι μόνο θα είναι ελεύθερος, αλλά θα έχει και υψηλόβαθμη θέση, δίπλα στην κυβέρνηση. Ένας νέος φαύλος κύκλος θα ξεκινήσει, μέχρι το τέλος του Δούκα να έρθει μια και καλή στις Άγριες Μέλισσες, τον Ιούνιο του 2022.