Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε. Δείτε ποιος πεθαίνει

06 Μαίου 2021 - 07:08 | Media
Άγριες Μέλισσες: Δραματικό φινάλε. Δείτε ποιος πεθαίνει

Με ένα φρικτό έγκλημα θα έρθει αντιμέτωπο το Διαφάνι κατά τα επόμενα επεισόδια, στις Άγριες Μέλισσες.  
Όλα αρχίζουν όταν ο Αχιλλέας πληροφορείται πως ο Αλέξης και ο Σπανός συγκεντρώνουν στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Δούκας σκότωσε τον Θέμελη. Τότε αρχίζει ένας αγώνας δρόμου προκειμένου η κάθε πλευρά να καταφέρει να βγει νικήτρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Αλέξης εξομολογείται στην Πηνελόπη την αλήθεια σχετικά με την υπόθεση και εκείνη είναι αποφασισμένη να σταθεί απέναντι από τον Δούκα και να βοηθήσει τον Αλέξη να βρει στοιχεία εναντίον του εάν εκείνος πράγματι έχει διαπράξει έγκλημα.

Μάλιστα, εκμυστηρεύεται στον Γραμματικό το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, ενώ επιχειρεί καθημερινά, στις Άγριες Μέλισσες, να μαθαίνει τις κινήσεις του πατέρα της και του Μελέτη και να ενημερώνει τον Αλέξη. Παράλληλα, ο εισαγγελέας βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη. 

Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα. Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουν χαμένα, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες.

Τελικά, ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα και προσπαθούν να τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Αλέξης ξέρει πως αυτή η ιστορία είναι επικίνδυνη μιας και είναι πολλοί μπλεγμένοι, αλλά είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Το τέλος αυτό, ωστόσο, θα είναι δραματικό για τον ίδιο..

Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, ενώ αυτή η νύχτα θα αλλάξει για πάντα τόσο το Διαφάνι όσο και τη ζωή της Πηνελόπης.

Ο Αλέξης εντοπίζεται δολοφονημένος και η είδηση συγκλονίζει τους πάντες. Η αποκάλυψη του εγκλήματος πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Η Πηνελόπη είναι σοκαρισμένη και σε άθλια κατάσταση.

Ποιος, όμως, σκότωσε τον εισαγγελέα Γραμματικό; Στο κάδρο των υπόπτων είναι πια τρία άτομα. Ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Αχιλλέας. Ο καθένας από τους τρεις είχε και έναν λόγο να τον θέλει νεκρό.