Φάρμα: Αποχώρησε η φανέλα με το νούμερο 9, Στράτος Τζώρτζογλου

09 Μαίου 2021 - 05:19 | Media
Φάρμα: Αποχώρησε η φανέλα με το νούμερο 9, Στράτος Τζώρτζογλου

Σε μια σκληρή μονομαχία πέντε γύρων βρέθηκαν, στη Φάρμα του Σαββάτου, αντιμέτωποι ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Κωνσταντίνος Μακρής προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1,

Μια μέρα νωρίτερα, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον αντίπαλο του. Και εκπλήσσοντας τόσο τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη όσο και το τηλεοπτικό κοινό δε δίστασε να επιλέξει τον Ντούπη!

Οι δυο τους, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε πέντε σκληρά αγωνίσματα προκειμένου να μείνουν στη Φάρμα. Το πρώτο το κέρδισε το Ντούπης, ενώ τα δύο επόμενα ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ποιος ήταν, όμως, ο παίκτης που βγήκε… δεύτερος στη συνολική βαθμολογία των πέντε αγωνισμάτων;

Έπειτα από μια σκληρή μάχη, που καθήλωσε τους τηλεθεατές, ο παίκτης δεν μπόρεσε να κερδίσει την παραμονή αλλά είδε την πόρτα της εξόδου από τη Φάρμα ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του θέλησε να δείξει εκ νέου, στη Φάρμα του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου πριν την μονομαχία για την παραμονή ή την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, τα λόγια από τον καλό του φίλο, Μιχάλη Ιατρόπουλο τον λύγισαν.

«Ο Στράτος έχει λόγο και τον κρατάει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλότιμο, καλές και κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά νομίζω πως η απόφαση να παλέψει με τον Ντούπη ηταν η καλύτερη στιγμή στη Φάρμα. Αυτή την απόφαση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος για να την πάρεις. Υποκλίνομαι στη γενναιότητα και τη γεναιοδωρία του και στον εαυτό του και στο τηλεοπτικό κοινό και στην οικογένεια του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Τότε ήταν που ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση του. 
«Γαμώτο, με πιάνουν οι βλακείες τώρα! Άι στο καλό! Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες, λέει και αυτός τώρα τις χαζομάρες» ομολόγησε ο ηθοποιός