Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης βοηθάει πολύ, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας

11 Μαίου 2021 - 13:43 | Media
Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης βοηθάει πολύ, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας

Συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε και για τη νέα της καθημερινότητα με το μωράκι της.

«Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.  

Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τον γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω, τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου» είχε δηλώσει τότε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. 


Η Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε επίσης: «Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».