Επικαιρότητα:

MasterChef – Ιωάννης: Έκανα πλάκα για τον Διονύση – Η σχέση του με τη Μαρία, τι δεν συγχωρεί στη Μαρίνα

21 Μαίου 2021 - 12:02 | Media
MasterChef – Ιωάννης: Έκανα πλάκα για τον Διονύση – Η σχέση του με τη Μαρία, τι δεν συγχωρεί στη Μαρίνα

Ο Ιωάννης μετά την απόχώρησή του από το MasterChef βρέθηκε στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για τον Διονύση αλλά και άλλα πρόσωπα του διαγωνισμού, όπως η Μαρίνα και η Μαρία.

«Είχα ένα έντονο προαίσθημα ότι κάτι δεν θα πάει καλά στη δοκιμασία. Είχαμε πει με τη Μαργαρίτα να μαγειρέψουμε μαζί. Ποτέ στη ζωή μου δεν χρησιμοποιώ άτομα. Με τη Μαργαρίτα ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα από το ξενοδοχείο πριν μπούμε στο MasterChef. Mπορεί σε κάποιους να φαίνεται χαζό αλλά δεν είναι αγαθό, είναι πανέξυπνο κορίτσι. Η Μαργαρίτα κι ο Τζιοβάνι είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω δει σε όλα τα MasterChef.

«Με τον Διονύση έχουμε πολύ καλή σχέση»
Ο Ιωάννης είπε επίσης ότι πάντα έλεγε ό,τι είχε να πει στον Διονύση. Μπορεί στις κάμερες να μην φαινόταν, αλλά όταν ήταν οι δυο τους του έλεγε τί τον ενοχλούσε.

«Με τον Διονύση έχουμε πολύ καλή σχέση. Ό,τι έλεγα πίσω του, τα έλεγα και μπροστά του»

Μάλιστα, στην εκπομπή ξεκαθάρισε ότι αυτό που ανέφερε πάνω στα νεύρα του για τον Διονύση, ότι δηλαδή θα χρειαστεί να κάνει κάτι πολύ μεγάλο για να τον συγχωρήσει, ήταν “πλάκα”.

«Ο Διονύσης έκανε ένα λάθος που θα μπορούσα να το έχω κάνει κι εγώ. Έχω κάνει ένα παρόμοιο λάθος στην ομαδική στο βουνό. Σε μια σάλτσα που δεν βγήκε ποτέ σάλτσα, δεν έπρεπε να μπει στο πιάτο και την έβαλα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κερδίσαμε και δεν αποχώρησε κανείς. Τώρα δεν μπορώ να βάλω το μαχαίρι στον λαιμό και να ρίξω ευθύνη στον Διονύση και στον κάθε Διονύση και να πω εσύ έκανες το λάθος γιατί, αν το πάμε στο ξεκάθαρα μαγειρικό κομμάτι, στο πιάτο του κυρίου Μάρθα δεν έψησε ο Διονύσης την πάπια. Εγώ την παραέψησα, εγώ έκανε κάποια λάθη… Δεν ήρθε ο Διονύσης να μου πειράξει τα πράγματα. Εγώ έκανα τα λάθη μου και βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα» είπε ο Ιωάννης που αποχώρησε κλαίγοντας από το παιχνίδι.

Όσο για την κατηγορία που το αποδίδεται ότι «πρόδωσε» τον Διονύση, ο Ιωάννης απάντησε: «Ή θα πρόδιδα τον Παύλο, ένα παιδί που δεν έχει την καλύτερη σχέση με τον Διονύση, ή τον Διονύση.

«Δεν θα πω ότι έχει άδικο ο Παύλος όμως εγώ έχω τη σχέση που έχω με τον Διονύση γιατί όταν τα έλεγα από πίσω του, τα έλεγα και μπροστά του. Επειδή ήξερε τη δυναμική τη δική μου κι εγώ τη δική του, μπορούσαμε να συζητήσουμε αλλιώς εγώ και ο Διονύσης.»

Η Μαρίνα δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη
Για τη Μαρίνα Ντεμολλάι, ο Ιωάννης Αυλωνίτης απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν on camera, όπως η Μαρίνα. Με τη Μαρίνα είχαμε πολύ καλή σχέση και το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι στις αρχές είχε πει κάποια πράγματα που δεν τα πήρε ποτέ πίσω, δεν ζήτησε ποτέ ένα συγγνώμη μπροστά μου. Ξεκίνησε την ίντριγκα για μένα και τη Μαρία και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ξεκίνησε όλο αυτό. Εγώ αυτό δεν συγχώρησα ποτέ στη Μαρίνα».

Η αδυναμία στη Μαρία και οι «φήμες»
Όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρία, ο ίδιος τις διέψευσε και παράλληλα αναφέρθηκε πρώτη φορά στην επί χρόνια σύντροφό του.

«Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω» είπε για τη Μαρία Λαζαρίδου ο Ιωάννης.

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Ειδικά τώρα που είμαστε και διάσημοι… Τώρα είμαστε στο medium, ούτε on ούτε off. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.