Survivor 4 spoiler 25/5: Ποιοι κερδίζουν απόψε στον Ελληνοτουρκικό στίβο μάχης

25 Μαίου 2021 - 09:28 | Media
Survivor 4 spoiler 25/5: Ποιοι κερδίζουν απόψε στον Ελληνοτουρκικό στίβο μάχης

Μια ήρεμη περίοδο φαίνεται να περνάμε εμείς οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor! Λόγω όλων αυτών των οικειοθελών αποχωρήσεων ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε για μια εβδομάδα να μην υπάρχουν αγώνες ασυλίας και συνεπώς ούτε αποχώρηση.

Εχθές, Δευτέρα, λοιπόν, παρακολουθήσαμε τους παίκτες τόσο της Κόκκινης όσο και της Μπλε ομάδας να μάχονται στον στίβο μάχης για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας που συνήθως το διεκδικούσαν κάθε Τετάρτη. Νικητές, όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει από νωρίς στο youweekly.gr, ήταν οι Μπλε. Συγκίνηση με τα μηνύματα της κοπέλας του Κόρο αλλά και του Μπόγδανου.

Κατά τ' άλλα ένα ουδέτερο επεισόδιο θα έλεγε κανείς. Κλασικά τσουλάνε οι ημέρες πια. Λίγο ένταση με Τριαντάφυλλο, λίγο κλάμα, λίγα από όλα αυτά που έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πέφτουν τα νούμερα. Τέλος πάντων.

Απόψε, Τρίτη 25/5, θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Κάπως έπρεπε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ο Ατζούν και σου λέει τι θα κάνω, τι θα κάνω; Ας φέρω τους Τούρκους. Κόκκινοι και μπλε της Τουρκίας, λοιπόν, θα γίνουν ένα με τις αντίστοιχες ομάδες της Ελλάδας και θα αγωνιστούν για τρομερό έπαθλο.

Θέση παρουσιαστή θα έχει ο Ατζούν άρα... κανείς δεν ξέρει τι θα τους δώσει αυτή την φορά. Αν μη τι άλλο είναι και ανοιχτοχέρης παρά το δράμα που περνάει αυτή την περίοδο.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 25/5 στο Survivor
Γνωρίζετε ότι το Youweekly.gr ξέρει τα πάντα για το Survivor γι' αυτό και προφανώς δεν θα σας αφήναμε έτσι στο σημερινό παιχνίδι. Στον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας λοιπόν νικητές σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες κερδίζουν οι Κόκκινοι.
Το αποψινό trailer του Survivor από τα βάθη της Τουρκίας