Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο ουρανός στο Διαφάνι βάφεται κόκκινος

31 Μαίου 2021 - 09:31 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο ουρανός στο Διαφάνι βάφεται κόκκινος

Τα τελευταία επεισόδια της φετινής σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι αποκαλυπτικά.
 
Τελευταία εβδομάδα για τους φανατικούς θεατές των «Άγριων Μελισσών» που ολοκληρώνουν τον κύκλο τους για τη σεζόν που τελειώνει και μας δίνουν ραντεβού σε τέσσερις μήνες περίπου, με προσθαφαιρέσεις στο καστ και νέα δεδομένα.

Έτσι, από σήμερα Δευτέρα 21 Μαΐου έως την Πέμπτη 3 Ιουνίου, οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα είναι καταιγιστικές, αφήνοντας την κοινωνία του χωριού σε συντρίμμια και τους ήρωες -όσους θα επιζήσουν της λαίλαπας- σε αγώνα δρόμου για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Κινητήριος μοχλός για τις εξελίξεις στα τέσσερα αυτά επεισόδια θα είναι η Μυρσίνη. Εκτός ελέγχου, μετά από την ανακάλυψη του μυστικού για τον θάνατο του Σέργιου, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί, αδιαφορώντας για τις συνέπειές των πράξεών της ακόμα και στα ίδια τα παιδιά της.

Στον κατήφορο που έχει πάρει θα συγκρουστεί με τον Μελέτη, με αφορμή το δίλημμα αν θα πρέπει να πει την αλήθεια στον Δούκας, ο οποίος έχει επιστρέψει στο σπίτι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη του για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη.

Αντιλαμβανόμενες την καταιγίδα που πλησιάζει, η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να οργανώσουν την άμυνά τους και στέλνουν τον μικρό Σέργιο στη Λάρισα, όπου ελπίζουν ότι θα είναι ασφαλής.

Ταυτόχρονα, Νικηφόρος και Κωνσταντής, συμφιλιωμένοι μπροστά στον κίνδυνο που απειλεί τις γυναίκες τους, απευθύνονται στον Δούκα και τη Μυρσίνη, προσπαθώντας να αποτρέψουν την επερχόμενη καταστροφή, ενώ η Πηνελόπη, και με τις συμβουλές της Ανέτ, αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό και να αρχίσει τη ζωή της από το μηδέν.

 
Το τελευταίο βράδυ θα βρει και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη σε θέση μάχης.

Όταν τι σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή, ο ουρανός στο Διαφάνι βάφεται κόκκινος και επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός. 
Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Ο θάνατος και η καταστροφή θα έχουν αφήσει το στίγμα τους ενώ η οργή θα ξεχειλίσει ενάντια στην οικογένεια των Σεβαστών.