Επικαιρότητα:

Survivor: Αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για τον μισθό των μαχητών και την αμοιβή του Ντάφυ

03 Ιουν. 2021 - 07:37 | Media
Survivor: Αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για τον μισθό των μαχητών και την αμοιβή του Ντάφυ

O Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και δεν δίστασε να αποκαλύψει τα χρήματα που έπαιρναν οι Μαχητές αλλά και την μεγάλη αμοιβή του Τριαντάφυλλου! 

Αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα 97 και είμαι 81-82 κιλά τώρα. Πιστεύω ότι βγήκα πιο καλός… Κάθε μέρα μου λείπει και πιο πολύ. Θα ήθελα ακόμα να είμαι μέσα. Είναι εμπειρία ζωής, το παρακολουθώ. Εγώ μπήκα για να ζήσω την εμπειρία και την απόλαυσα, βγαίνοντας έξω είδα τα παιδάκια να φωνάζουν και κατάλαβα τι συμβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι χαρακτήρες είναι ίδιοι, δεν είναι ρόλοι, απλώς πετάγαμε 3 επεισόδια ακόμα, δεν χώραγαν να μπουν. Το 24ωρο μέσα σε 2μιση ώρες δεν χωράει».

 
Και υπογράμμισε ότι είχαν μάθει νέα από τους παίκτες που μπήκαν αργότερα: «Σε εμένα δεν ήρθε να πει κανείς κάτι. Στην μπλε καλύβα συνέβη, όχι στην κόκκινη. Είχε ακουστεί και στο συμβούλιο αλλά δεν γνωρίζω ποιος μίλησε».

Όσον αφορά την τελευταία αποχώρηση στο survivor, αυτή του Τριαντάφυλλου, δήλωσε: «Δεν περίμενα ότι θα φύγει, έβλεπα ότι μπορούσε να πάει τελικό. Θεωρούσα ότι θα πάει στον τελικό άδικα. Δεν περίμενα να φύγει τόσο νωρίς, περίμενα ότι θα φύγει η Καρολίνα. Έχει ακουστεί ότι παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά δεν το ξέρω. Πιο απλός άνθρωπος, πιο λίγα έξοδα, πιο δυναμικός, πιο πολλά».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε και για τα χρήματα των Μαχητών στο survivor: «Η Acun Media είναι πάρα πολύ καλή και δίκαιη. Όλοι οι “Μαχητές” έπαιρναν τον ίδιο μισθό. Ούτε ένας δεν έπαιρνε κάτι παραπάνω. Τώρα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι δεν ξέρω».

 
Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

.gossip-tv.