Επικαιρότητα:

Ευτυχείτε: Αρπάχτηκαν στον αέρα Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας

03 Ιουν. 2021 - 09:30 | Media
Ευτυχείτε: Αρπάχτηκαν στον αέρα Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» με πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αφορμή για τον καυγά που στήθηκε on air στάθηκε η συμπεριφορά του James Καφετζή στους συντελεστές της εκπομπής «Love It», χθες, Τετάρτη.

Μια ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου εξόργισε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και γρήγορα τα αίματα «άναψαν». 
Όσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας έλεγε την άποψη του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να πει τη δική του και ζήτησε να τον αφήσει να ολοκληρώσει.

«Άσε και κανέναν άλλον να μιλήσει, μονοπώλιο το έχεις πάει σήμερα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκνευρίζεται: «Μιλήστε εσείς, τι με φωνάξατε;».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμήσει τους συνεργάτες της λέγοντας: «Ας μην συγχυζόμαστε τώρα για τον James». Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέταξε την… σπόντα του. «Δεν συγχύζομαι για τον James, άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ», είπε o παρουσιαστής.

«Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα, που προφανώς και έχεις. Είναι η δεύτερη φορά και για τη δεοντολογία μου δεν μου έχει πει κανείς. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω και μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απάντησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Θα μου πεις τι θα λέω;», ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε: «Το είπα την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα. Τώρα ξέρω αυτά που έχω διαβάσει».

«Και τα πιστεύεις; Για τη δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Το πέταξες και την προηγούμενη χρονιά», σημείωσε φανερά εκνευρισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σημειώνεται πως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγος του, Ναταλί Κάκκαβα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ ώστε να αναλάβουν την παρουσίαση δυο projects του σταθμού.