Άγριες Μέλισσες: Αυτό είνα το φετινό φινάλε. Η τύχη του Δούκα και της Μυρσίνης μετά την καταστροφή

03 Ιουν. 2021 - 10:24 | Media
Άγριες Μέλισσες: Αυτό είνα το φετινό φινάλε. Η τύχη του Δούκα και της Μυρσίνης μετά την καταστροφή

Μετά το χθεσινές συγκλονιστικές εξελίξεις, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η Ανέτ Σεβαστού αυτοκτόνησε με δηλητήριο και η Κάτια Δανδουλάκη αποθεώθηκε για την εξαιρετική της ερμηνεία. 

Ενώ, λοιπόν, το σχέδιο της Μυρσίνης πέτυχε και η φωτιά τύλιξε τις αποθήκες του Δούκα αποπροσανατολίζοντας το χωριό, προκειμένου να «βγάλουν από τη μέση» τις τρεις αδερφές, οι απώλειες συντάραξαν τους κατοίκους του χωριού, που περιμένουν μετέωροι να δουν την τύχη του Νικηφόρου και του Κωνσταντή, καθώς και την δικαίωση για τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί. 

Στο τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου, ο Μιλτιάδης με μία καραμπίνα σημαδεύει τον -πεσμένο στο πάτωμα- Δούκα, ενώ εκείνος θρηνεί την αγαπημένη τους αδερφή. Θα ανοίξει τελικά πυρ;

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία απόψε με ένα μεγαλειώδες φινάλε, όπου κυρίαρχο ρόλο θα έχουν οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. Ωστόσο, ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα ερωτήματα για τον 3ο κύκλο που θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Ένα από αυτά αφορά και τον Δούκα με την Μυρσίνη. Ποια θα είναι η μοίρα τους μετά την καταστροφή που προκάλεσαν στο Διαφάνι.

Η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για τη σειρά που έχει αγαπήσει το κοινό, τα επαγγελματικά της πλάνα και το προσωπικό ταξίδι με στόχο την αγάπη του εαυτού μέσα από την ψυχοθεραπεία. Η Δανάη Λουκάκη, μάλιστα, μας έδωσε κι ένα σπόιλερ για το αποψινό τελευταίο επεισόδιο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έχουμε άλλους θανάτους στη σειρά.

«Τη Δευτέρα τελειώσαμε τα γυρίσματα. Όχι, δεν θα έχουμε άλλες απώλειες στο σημερινό επεισόδιο. Όποιος σκοτώθηκε χθες το βράδυ, σκοτώθηκε, τέλος! Δεν περίμενα την απήχηση που έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού δεν έχω ζήσει το… έξω. Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, ένα 10ώρο της μέρας ήμασταν εκεί. Μετά με την καραντίνα δεν το έχω ζήσει. Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος της επιτυχίας αυτής. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησα διαβάζοντας ένα υπέροχο σενάριο και είπα τότε “να το κάνω”. Δεν περίμενα και την τρίτη σεζόν του χρόνου. Θα πάμε έξι μήνες μετά στη Δικτατορία», ανέφερε η Δανάη Λουκάκη μιλώντας για την επιτυχία της σειράς.

Η Δανάη Λουκάκη πρόσθεσε στη συνέχεια για τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα εμφανιστεί απόψε. Συνολικά θα υπάρχει μια προστασία. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα.».

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Δούκας και η Μυρσίνη φεύγουν από το Διαφάνι. Είναι ανεπιθύμητοι. Δεν τους χωρά ο τόπος. Έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν για ένα μεγάλο αρχοντικό στη Λάρισα, το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ήταν το σπίτι που θα πήγαινε η Πηνελόπη με τον Κλεομένη όταν παντρεύτηκαν, αργότερα είχε απειλήσει ο Δούκας την Μυρσίνη ότι θα την στείλει εκεί. Αυτό το σπίτι δεν το έχουμε δει. Εκεί θα μετακομίσουν στον 3ο κύκλο.

Στο μεταξύ, στις Άγριες Μέλισσες μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας και το αρχοντικό στο Διαφάνι, το σπίτι που έως τώρα βλέπαμε την οικογένεια Σεβαστού, παραχωρείται στον Ακύλα Μεγαρίτη. Είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, τον οποίο θα δούμε στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Σκληρός χουντικός, φασίστας, επικεφαλής της οργάνωσης των Αβάντων. Μετακομίζει σε αυτό το σπίτι με τη γυναίκα του, μια πανέμορφη γυναίκα. Είναι η Ζωή, καλλονή, μυστηριώδης, που κρύβει κάποια πολύ μεγάλα μυστικά, καταπιεσμένος χαρακτήρας και έχει πίσω της μια πολύ πονεμένη ιστορία. Στο σπίτι των Σεβαστών μετακομίζουν μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Θα δούμε τι σχέση θα έχει ο Ακύλας με το χουντικό καθεστώς στις Άγριες Μέλισσες, τι σχέση θα έχει ο Δούκας με το χουντικό καθεστώς και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.