Επικαιρότητα:

Survivor: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή

04 Ιουν. 2021 - 10:43 | Media
Survivor: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το ριάλιτι επιβίωσης και μπορεί ακόμα η Acun Media να μην έχει ορίσει την ημερομηνία του μεγάλου τελικού, όμως τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά για τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης!
 
Σύμφωνα με το «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης. Στην τελική πεντάδα είναι με σειρά οι Κόρομι, Ασημακόπουλος και Μαριαλένα και ακολουθούν η Καρολίνα και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη. 

Η μάχη συνεχίζεται ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη, με πολύ μικρή διαφορά ανάμεσα στους δύο άντρες. Ο Ηλίας προηγείται με 4.00, ενώ ο Σάκης έχει απόδοση 4.50. Ακολουθεί ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και τελευταία η Έλενα Χαμπέρη.

  
Μάλιστα, το ταξίδι των συγγενών των παικτών του survivor για τον Άγιο Δομίνικο ματαιώθηκε… αλλά θα υπάρχει ειδική εξέδρα στους τελικούς που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι για τους συγγενείς τους.

 
Ενώ όπως αποκαλύφθηκε στο Πρωινό η παραγωγή θα κάνει πρόταση στον Τριαντάφυλλο για να είναι σε μουσικό reality από τη νέα σεζόν.

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor;

gossip-tv.gr