Survivor 4 spoiler 7/6: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

07 Ιουν. 2021 - 08:48 | Media
Survivor 4 spoiler 7/6: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατροπές προβλέπεται να έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Αρχικά, τα νούμερα τηλεθέασης όχι απλά δεν έπεσαν μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου αλλά ανέβηκαν και στον Θεό. Η παραγωγή, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε περίπτωση που... χανόταν!

Από εχθές παρακολουθούμε ξεκάθαρα ατομικά αγωνίσματα. Δηλαδή οι παίκτες ματσάρονται και με αγόρια και με κορίτσια. Τρεις αγώνες ασυλίας την εβδομάδα, τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση με την μόνη διαφορά πως αν κάποιος έχει βγει στον τάκο και κερδίσει δυο ασυλίες σερί αυτόματα βγαίνει από τους υποψηφίους και αυτός που τον έχει υποδείξει πρέπει να δώσει κάποιον άλλο. 

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε το βράδυ της Κυριακής η Καρολίνα. Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να πάρει την ασυλία και την έδωσε με βάση αγωνιστικά κριτήρια, όπως είπε.

 
Απόψε το Youweekly.gr σας έχει ενημερώσει ήδη για το ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία οπότε, ας μιλάμε με όλα τα φύλλα ανοιχτά.

Ποιος είναι υποψήφιος απόψε 7/6 στο Survivor
Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως στον τάκο θα βγει ένας ακόμη παίκτης από τους Amigos καθώς ο Σάκης Κατσούλης θα είναι αυτός που θα πάρει και την δεύτερη ασυλία. Ο ποδοσφαιριστής πείσμωσε μετά από ότι έγινε με τον Ντάφυ και το έχει δει πολύ εγωιστικά. Άσε που θέλει να προστατεύσει και την Μαριαλένα εκτός από τον εαυτό του.

Η πηγή μας, ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μας ενημέρωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Γιώργο Κόρομι να "σταυρώνεται" από τον Σάκη απόψε! Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να δώσει Ασημακόπουλο. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα το δικαιολογήσει. Αναμένουμε και το trailer που ώρα 09:26 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, μπας και πάρουμε καμιά εξτρά πληροφορία.

Αν αλλάξει κάτι θα κάνουμε update σε αυτό το άρθρο γιατί ξέρετε πως εδώ και λίγες εβδομάδες τα spoils βγαίνουν πολύ δύσκολα.

UPDATE!!!
Μόλις μας πληροφόρησαν, Γιώργο Ασημακόπουλο δίνει ο Σάκης!

.youweekly.