Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

08 Ιουν. 2021 - 10:11 | Media
Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία;

Το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες πλέον. Κάθε πόντος μετράει, κάθε δευτερόλεπτο. Οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα είναι μέχρι στιγμής οι πιο δυνατοί Survivors. Ποιος κερδίζει την ασυλία σήμερα (8/6) στο Survivor (Spoiler);

Σε ντέρμπι μετατράπηκε ο χθεσινός αγώνας. Η αποχώρηση του Ντάφυ ανανέωσε το Survivor, το οποίο έχει πάρει μία πιο αγωνιστική πλευρά. Άντρες, γυναίκες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μάχονται για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Χθες νίκησε η Μαριαλένα με την Καρολίνα να “σκάει” λέγοντας χαρακτηριστικά «Κλαίει και ο Θεός, Θεέ μου, που έχασα σήμερα». Έτσι, υποψήφιες προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Καρολίνα, που είχε υποδείξει ο Σάκης και η Ελένη, που υπέδειξε η Μαριαλένα στο χθεσινό συμβούλιο!

Ποιος, λοιπόν, θα κερδίσει την ατομική ασυλία σήμερα στο Survivor; Θα το πάρει πάλι ο Σάκης ή η Μαριαλένα ή κάποιος από τους Amigos;

 Αυτός κερδίζει την ασυλία σήμερα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νικητής της ατομικής ασυλίας σήμερα αναδεικνύεται πάλι ο Σάκης Κατσούλης. Το Survivor τώρα θέλει δυναμισμό και κάθε αντοχή. Οι παίκτες έχουν μπει στην τελική ευθεία και ο τελικός πλησιάζει απειλητικά. Κανένας πόντος δεν χαρίζεται. Με τη νίκη του Σάκη όλα αλλάζουν. Οι ανατροπές δεν τελειώνουν. Ποιον θα υποδείξει; Με τη σημερινή ασυλία, μάλιστα, ολοκληρώνονται οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας.

Πέρα, όμως, από τα Spoiler για το ποιος κερδίζει σήμερα (8/6) το Survivor, αναμένουμε και τα σχόλια του ίδιου του Γιώργου Λιανού.

youfly.com