Επικαιρότητα:

MasterChef - Τελικός: Σε ποιον θα στοιχίσουν τα μοιραία λάθη;

08 Ιουν. 2021 - 16:46 | Media
MasterChef - Τελικός: Σε ποιον θα στοιχίσουν τα μοιραία λάθη;

Οι δυο φιναλίστ του MasterChef 5, θα επιστρέψουν στην αγαπημένη τους κουζίνα - Reunion πριν από τον μεγάλο τελικό - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (8/6)
  
Η επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef 5 ίσως να ανακούφισε τους δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη, όχι όμως για πολύ, καθώς το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού είναι εδώ.

Αν και έχουν μαγειρέψει εμπνευσμένοι από τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και έχουν κάνει μια από τις δυσκολότερες προσπάθειες αντιγραφής των πιάτων του chef Fredrik Berselius, τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την Μαργαρίτα και τον Διονύση!

 Οι δυο φιναλίστ καλούνται σε μια μαραθώνια δοκιμασία προκειμένου να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα δικό τους μενού.

Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef 5, ολοκληρωμένο μενού, απολύτως δικής τους έμπνευσης, αποτελούμενο από τέσσερα διαφορετικά πιάτα, που θα κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, εκεί όπου βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, είναι τα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα βάλουν τα δυνατά τους για άλλη μια φορά, προσπαθώντας να πάρουν το προβάδισμα σε αυτή την προτελευταία δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef 5.

«Εδώ έχουμε μια έκπληξη, όχι ευχάριστη», ακούμε να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς σημειώνει σε άλλο σημείο του trailer: «Δεν έχει πετύχει καθόλου, είναι πολύ βαρύ». «Δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει αυτό το γλυκό», λέει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Σε ποιον θα στοιχίσουν τα μοιραία λάθη;