Λάκης Λαζόπουλος – Ανδρέας Μικρούτσικος: Βαθιά συγκίνηση στον αέρα

11 Ιουν. 2021 - 09:44 | Media
Λάκης Λαζόπουλος – Ανδρέας Μικρούτσικος: Βαθιά συγκίνηση στον αέρα

Στο «Ευτυχείτε» εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωινό της Παρασκευής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου. Λίγο πριν ολοκληρωθεί, ωστόσο, η σύνδεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και κατάφερε να «λυγίσει» τον αγαπημένο ηθοποιό.

Και αυτό καθώς ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με συγκίνηση στη στήριξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στον αείμνηστο αδελφό του, Θάνο και εκείνος «βούρκωσε» στον αέρα του OPEN.

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά. Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους. Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

 
«Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».