Κία Παπαδοπούλου για το σποτ: Από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη

14 Ιουν. 2021 - 12:51 | Media
Κία Παπαδοπούλου για το σποτ: Από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη

Η Κία Παπαδοπούλου, η δημοσιογράφος που βρέθηκε στο επίκεντρο του σάλου με το σποτ για την γονιμότητα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πάμε Δανάη για να δώσει τις εξηγήσεις της. Ξεκινώντας την συζήτηση, η Κία Παπαδοπούλου θέλησε να τονίσει τα εξής:

«Μου ανατέθηκε να γράψω ένα κείμενο. Πήρα σαφής κατευθύνσεις ότι το σποτάκι θα πρέπει να αφορά τη γυναικεία υπογονιμότητα. Μου είχαν τονίσει ότι το σποτ θα πρέπει να είναι αιχμηρό και να τονίζει την ενημέρωση.

Γράφτηκε το κείμενο, έγινε το σποτάκι, το είδαν οι αρμόδιοι της επιτροπής που θα έκαναν και το συνέδριο. Πήρε έγκριση από όλους τους φορείς και από την πρώτη του μήνα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια. Το σποτάκι προβαλλόταν κανονικά μέχρι που ξεκίνησε ο σάλος από τα social media.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα. Στενοχωρήθηκα γιατί ο στόχος αυτού του κοινωνικού μηνύματος δεν επετεύχθη. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση από κανέναν, γιατί είναι μια ολόκληρη ομάδα που είναι όλοι πολύ ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε μια αστοχία, πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό και από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη για όλους όσους στεναχώρησα».

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi