Ο Κώστας Φραγκολιάς θετικός στον κορονοϊό: Έχετε κάποιο μερίδιο ευθύνης εσείς

15 Ιουν. 2021 - 11:41 | Media
Ο Κώστας Φραγκολιάς θετικός στον κορονοϊό: Έχετε κάποιο μερίδιο ευθύνης εσείς

Δεν την γλίτωσε, τελικά, ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έμενε προληπτικά σε καραντίνα καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, βγήκε και ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Στην έναρξη του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τα εξής: «Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δεν θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να διατηρείς τα μέτρα είναι δύσκολο να την γλιτώσεις.

Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός».

"Την πατήσαμε! Έχω κάποιες υποψίες πώς μπορεί να έγινε αλλά ας το αφήσουμε γιατί έχετε κάποιο μερίδιο ευθύνης εσείς" δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς στο "Happy Day", αναφέροντας ότι πιστεύει ότι κόλλησε από την σύντροφό του επειδή χρησιμοποίησε τα ακουστικά της για να βγει στην εκπομπή τις προηγούμενες ημέρες.

 
"Πριν από μια εβδομάδα η Δώρα διαγνώστηκε θετική. Εγώ ήμουν αρνητικός και στο μοριακό. Μπήκαμε σε καραντίνα, δεν είχα καμία ενόχληση. Είχαμε χωρίσει το σπίτι σε πάνω και κάτω. Την Πέμπτη έκανα self test, βγήκα αρνητικός. Από το Σάββατο άρχισα να νιώθω μια μυαλγία στα πόδια. Νόμιζα ότι είναι από το καθισιό και λέω τα γεροντοπιασίματα" περιέγραψε. "Την Κυριακή το απόγευμα έκανα το self test και ενώ μου βγήκε μία γραμμούλα, αρνητικό, το άφησα και πήγα να δω ποδόσφαιρο. Το είδε η Δώρα και μου λέει είσαι θετικός. Αχνοφαινόταν η δεύτερη γραμμούλα. Έκανα μοριακό τη Δευτέρα και βγήκε θετικό" πρόσθεσε.

"Έχω λαλήσει" είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ήθελε να επιστρέψει σήμερα στην εκπομπή, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi