Survivor spoiler: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σάκη

22 Ιουν. 2021 - 06:31 | Media
Survivor spoiler: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δίπλα στον Σάκη

Κρίσιμη εβδομάδα για τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor! Με βάση το ότι ο τελικός του ριάλιτι θα διαδραματιστεί στις 5 Ιουλίου μένει μόνο μια αποχώρηση, αυτή της επόμενης Κυριακής.

Πέντε είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο νησί πάνω από 5,5 μήνες αλλά ένας θα φύγει λίγο πριν... φτάσει στην πηγή! Το νερό δεν θα προλάβει να το πιει!

Με ένα ιδιαίτερο συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Εκεί όπου οι πέντε εναπομείναντες φιναλίστ βρέθηκαν για μία ακόμη φορά απέναντι από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό.

Νωρίτερα, στο ίδιο επεισόδιο του Survivor, οι Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Μια ασυλία που θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιον να εξασφαλίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για, τουλάχιστον, μια εβδομάδα ακόμα.

Παράλληλα, ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας στο Survivor της Δευτέρας θα είχε την ευκαιρία να «δείξει» τον συμπαίκτη του που θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ύστερα από ένα απαιτητικό αγώνισμα στον στίβο μάχης του Survivor, τη νίκη κατόρθωσε να κλέψει ο Γιώργος Κόρομι και έτσι να είναι αυτός ο παίκτης που θα κρατούσε την… τύχη των υπολοίπων στα χέρια του στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί όπου ο Γιώργος Κόρομι κλήθηκε να ανακοινώσει τόσο στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που θα βγάλει στον τάκο και στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών.

Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor

Απόψε, Τρίτη 22/6 θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα καταφέρει να πάρει το τοτέμ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Σάκης Κατσούλης μετά την χθεσινή του ήττα θα επανέλθει δυναμικά για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και την αγαπημένη του, Μαριαλένα.

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο που μας μεταφέρει όλον αυτό τον καιρό πληροφορίες και παρασκήνια από το νησί, στο τηλέφωνο σήμερα ήταν λίγο επιφυλακτικός αλλά μας αποκάλυψε πως ο Σάκης θα ρίξει στον τάκο Γιώργο Ασημακόπουλο! 

Ήταν λογικό να "επιτεθεί" σε κάποιον από τους Amigos, και σίγουρο πως αυτός δεν θα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά σε σύγκριση με τους άλλους δυο.

.youweekly.