Επικαιρότητα:

Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης

02 Αυγ. 2021 - 06:37 | Media
Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης

Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί

Βλέμματα που συναντήθηκαν πριν από χρόνια στα Mad Awards, μια αμοιβαία συμπάθεια, κοινές διακοπές, ερωτικά σκιρτήματα, μια σχέση που τράβηξε τα βλέμματα της δημοσιότητας και ένας βελούδινος χωρισμός.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz (πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε διαφορετικά, ο Μιχάλης ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές, η Ζέτα μια λαμπερή γυναίκα με καριέρα στην υποκριτική και την τηλεόραση), ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Παρ’ όλα όσα ίσως ακουστούν τις επόμενες ημέρες κάνοντας διάφορους να εφευρίσκουν ευφάνταστα σενάρια για το τι «έφταιξε» ώστε να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν, η «Espresso» κατ’ αποκλειστικότητα δημοσιεύει σήμερα την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό τους.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην «Espresso», λόγια που αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους. Αλλωστε, ποτέ δεν έχουν κρύψει πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Ο Χατζηγιάννης σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως η Ζέτα στις δύσκολες στιγμές τού στάθηκε σαν βράχος, ενώ και εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ανω Γλυφάδα (που έως πριν από λίγο καιρό στέγαζε τον έρωτά τους) για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Οι δυο τους έχουν δυνατά συναισθήματα ακόμη και τώρα ο ένας για τον άλλον και προσπαθούν να μπουν μετά τον χωρισμό τους σε μιαν άλλη καθημερινότητα. Ο δημοφιλής και αγαπητός τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας, κάνοντας ένα restart στην καθημερινότητά του.

Η μετακόμιση θα γίνει άμεσα (μάλιστα αυτός που ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι στο οποίο έμενε το πρώην πια ζευγάρι ήταν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τομάς Βάτσλικ, όμως η εντυπωσιακή σύζυγός του ήθελε και πισίνα και έτσι το deal δεν έκλεισε, μια και το συγκεκριμένο σπίτι δεν διαθέτει πισίνα). Το καλοκαίρι λοιπόν του 2021 δεν βρήκε μαζί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Η Ζέτα είναι στη Σαμοθράκη μαζί με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά και ο Μιχάλης γεμίζει τις μπαταρίες του, μια και καλλιτεχνικά έχει πολλά σχέδια στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος να τα υλοποιήσει.

    
    
    
    0 
 
 
 
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια για το ζευγάρι
LIFESTYLE 02.08.2021 09:59  Newsroom 
Χωρισμός και μετακόμιση για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη
Μετά από 12 χρόνια σχέσης, ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της showbiz αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

 
Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: «Με απέρριψαν γιατί δεν είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας»

 
 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως η Ζέτα Μακρυπούλια στις δύσκολες στιγμές τού στάθηκε σαν βράχος, ενώ και εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ανω Γλυφάδα (που έως πριν από λίγο καιρό στέγαζε τον έρωτά τους) για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

 

Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά τον χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή με την μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

 Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε τις διακοπές της στη Σαμοθράκη μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά 

 
 
 
Ζέτα Μακρυπούλια: O ANT1 ανανέωσε τη συνεργασία με την παρουσιάστρια
Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα δύο χρόνια. Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

Η αναβίωση του «Rouk Zouk» αποδείχτηκε «χρυσή επιλογή» για τον ANT1, καθώς κερδίζει καθημερινά το στοίχημα της τηλεθέασης. «Το Rouk Zouk για μένα σημαίνει ελευθερία και απόλαυση. Επιστρέφω με αστείρευτο κέφι για 4η χρονιά, πιο έτοιμη από ποτέ, να δώσω στα μεσημέρια σας χαρά και γέλιο» είχε αναφέρει η Ζέτα Μακρυπούλια στο τρέιλερ του φετινού «Rouk Zouk».

Το τελευταίο διάστημα, ο ΑΝΤ1 έχει επενδύσει σε μια σειρά από παλιά τηλεπαιχνίδια, όπως το «Ταξί», το «5x5» και το «Rouk Zouk», κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official


Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τι είχε πει για τις φήμες χωρισμού με τη Μακρυπούλια
Το 2019 ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο People είχε αναφέρει για τη σχέση του και τις φήμες χωρισμού: «Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», είχε πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα».