Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης αρραβωνιάζεται χωρίς πολλά πολλά

02 Σεπ. 2021 - 11:59 | Media
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης αρραβωνιάζεται χωρίς πολλά πολλά

Ένας αρραβώνας βόμβα ταράζει τα νερά στις Άγριες Μέλισσες, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του τρίτου κύκλου. Ο πιο αμφιλεγόμενος και απρόβλεπτος ήρωας θα δώσει το στίγμα του, σηματοδοτώντας μια σειρά από εξελίξεις, που αναμένεται να φέρουν ισχυρές αναταράξεις στη μικρή κοινωνία του Διαφανίου.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης βγαίνει από τη φυλακή και εγκαθίσταται στο Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, τη Ζωή και τα δυο τους παιδιά. Το σπιτικό τους θα το στήσουν στην κατοικία των Σεβαστών. Ο Μελέτης θα είναι αυτός που θα βοηθήσει τον Ακύλα στα σχέδια εκδίκησης για τον θάνατο του αδελφού του, στις Άγριες Μέλισσες. Η σχέση τους, όμως, θα γίνει πιο στενή.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Τηλεθεατής, η Κορίνα, κόρη του Μεγαρίτη, είναι μια νέα κοπέλα που δεν περνά απαρατήρητη. Από την πρώτη στιγμή θα μπει στο στόχαστρο του Μελέτη αλλά και στην καρδιά του. Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα δούμεέντονες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο αρραβώνας τους θα πέσει σαν βόμβα στο Διαφάνι και θα σταθεί αφορμή για νέες δραματικές εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι και διαπιστώνει πως ο Μελέτης έχει μάτια μόνο για την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια και όσο και αν θέλει να το κρύψει, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Παράλληλα, όμως, η Πηνελόπη είναι σίγουρη πως για τη δολοφονία του Αλέξη στις Άγριες Μέλισσες ευθύνονται ο πατέρας της και ο Μελέτης και γι’ αυτό ψάχνει στοιχεία για να το αποδείξει και να τιμωρηθούν. Έτσι, η δίψα της για εκδίκηση παραμένει άσβεστη.