Μαίνεται η κόντρα Γκουντάρα - Κάκκαβα και Βαρθακούρη. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

11 Σεπ. 2021 - 12:35 | Media
Μαίνεται η κόντρα Γκουντάρα - Κάκκαβα και Βαρθακούρη. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Αποκλειστικές δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, παρουσιαστές της νέας εκπομπής του Σκάι Όλα Γκουντ.
«Δεν κοιτάμε τα νούμερα. Θέλουμε να είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε» σημείωσε ο Γρηγόρης.

Αναφερόμενος στην συνεργασία που είχε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου, έκανε λόγο ότι «είχαμε κουβεντιάσει για την αποχώρησή μου από την εκπομπή και το κατάλαβε».

Ακόμα, σχολιάζοντας την μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, είπε: «Χαίρομαι που η Ελένη επανήλθε τόσο σύντομα».

Ο Γρηγόρης κλήθηκε να σχολιάσει ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης, στο οποίο τραγουδά με τον Γιώργο Λεμπέση το «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

«O καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ θα πω στον Βαρθρακούρη τι θα ανεβάσει;» ανέφερε ο παρουσιαστής. «O Χάρης έχει τόσο καταπληκτική φωνή που ότι και να τραγουδήσει θα καθίσω να τον ακούσω και να τον ευχαριστηθώ» υποστήριξε από την πλευρά της η Νάταλι Κάκκαβα.

 Η αποκλειστική απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη

Το τι εννοούσε με την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram εξήγησε αποκλειστικά στο Χαμογέλα και Πάλι ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δεν έχει σχέση με την εκπομπή. Είναι ένα μήνυμα που πήρα πάρα πολλές φορές. Ο Γιώργος Λεμπέσης είναι κολλητός φίλος και γείτονας. Βρεθήκαμε, του έδειξα τα μήνυμα, τραβήξαμε βίντεο και το κάναμε στόρι» απάντησε.

Τέλος αναφέρθηκε στο Big Brother το οποίο παρουσίαζε πέρυσι.

«Το δεύτερο Big Brother δεν είχα σκοπό να το παρουσιάσω δεύτερη φορά ακόμα και αν μου έδιναν γη και ύδωρ. Δεν θα άντεχα δεύτερη φορά. Ενώ γυρίζαμε το πρώτο, είχα δηλώσει ότι δεν ξανά παρουσιάζω».